Naruto dar nu de pe Jetix pentru ca traducerea e prea naspa, mai bine pe net cu subtitrari in Romana sau dublate in Engleza.
Woow, o-ntrebare pe placul meu. Imi plac taoate desenele cu personaje Marvel, Justice League + Unlimited, Naruto, si cam astea-mi vin in minte caci pe astea le-am descarcat complet de pe net zilele trecute.
Zambetul lui Sharon(Braceface):X
Spioanele
Viata cu Louie
Tom&Jerry:X
Simsala Grimm
Viata cu loui(din pacate acum doar pe youtube) copii de la 402 si ce-i cu andy... singurele care raman loiale fox kids ...acum doar tampenii(lazy town) dar asta e!
Scooby doo
tom si jerry
looney tunes
abeja maya
bob esponja
laboratorul lui dexter
si mai sunt...
Viata cu louie, lumea lui bobby, jack piratul cel teribil, familia flinstones, era si familia trasnita da acum nu mai dau, arthur, pisoiul eek, tom si jerry, 2 stupid dogs, h2o, printesa sisi, familia de ce, dexter, in general toate desenele vechi pe care le priveam cu atata drag si acum imi vine sa plang cand vad ce desene se difuzeaza in ziua de azi
Insula dramei totale, ce-i cu andy, kid vs cat, phineas and ferb, h2o.Sunt multe.
Kid VS Kat
Viata cu Louie
Ce`i cu Andy?
Johnny Test
Copiii de la 402
Tom & Jerry
Spioanele
Familia Flinstone etc.
Chowder pe primul loc apoi negrele aventuri ale lui billy si mandy si nu in ultimul rand gemenii cramp