In general desenele cu care am copilarit, gen sailor moon, candy candy, perin, sandy bell, floarea cu 7 culori, etc.
Spioanele, tom si jerry, Kid vs Kat, Phineas si Pherb, pokemon diamant si perla, camp rock, high school musical, scooby doo, si asa mai departea
Arthur, Drama totala(nou), Kid vs Kat, Phinias and Ferb, Hanna Montana...si altele
Kid vs Kat, Phineas and Ferb, Ce-i cu Andy, Insula dramei totale.Sunt foarte multe.
Mai imi placea f mult un desen de pe cartoon da e foarte vechi cu niste oameni si copii pe o insula se numea Mike Lu & Og imi placea f tare desenu:X:Xcate amintiri placute am, unele le dadeau pe la 5 6 dimineata si ma treazam ca sa le vad ce mi-ar placea sa dau timpu inapoi si sa resimt acele clipe pierdute
Spioanele, Copii de la 402, Phineas si Pherb, Tom& Jerry, Hannah Montana, ca film animat: Ice age 3 e mortal :X:X:X
si mie imi plac cateva... ce-i cu andy, kid vs cat, cramp twins(gemenii cramp), vaca si puiul, nevastuica, h2o, T & G si cam atat...cand eram mai mica imi placeau si altele
Aaa si actiune drama totala si insula dramei totale(teroare ) mori de ras la astea )
Spioanele, W.I.T.C.H.,h2o,camp rock, high school musical, ce-i cu andy, familia mea de spioni, hannah montana si mai sunt si altele...