| HEYO.ro a întrebat:

Care sunt desenele tale animate preferate?
Avem si concurs pe HEYO: http://www.heyo.ro/concursuri/desenele-animate-preferate .html - poti inscrie desenul animat favorit;)

86 răspunsuri:
| raluca_2686 a răspuns:

In general desenele cu care am copilarit, gen sailor moon, candy candy, perin, sandy bell, floarea cu 7 culori, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desenele mele preferate sunt Hanah Montana si H2o

| iris1012 a răspuns:

Desenul meu preferat este garfield :X:X:X

| khrysu a răspuns:

P i n g u

| ◕‿◕Al3xUtZa◕‿◕ a răspuns:

Kid vs Kat

| Angel of darkness a răspuns:

Spioanele, tom si jerry, Kid vs Kat, Phineas si Pherb, pokemon diamant si perla, camp rock, high school musical, scooby doo, si asa mai departea big grin

| mihaela_3425 a răspuns:

Mica Sirena, Misterele Oceanului

| Haydee a răspuns:

Arthur, Drama totala(nou), Kid vs Kat, Phinias and Ferb, Hanna Montanalaughing...si altelebig grin

| toe a răspuns:

COWDER
timon si pumba
tom&jerrythinking
kid vs cat

cele mai stupide in generallaughing

| papushikroz a răspuns:

Kid vs Kat, Phineas and Ferb, Ce-i cu Andy, Insula dramei totale.Sunt foarte multe.

| 3l3n5 a răspuns:

Scooby-Doo, Pokemon, Spioanele, Tom si Jerry

| Nastia a răspuns:

Tom si jerry, bugs buny, ...mai multe,...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata cu louie, scooby-doo, copii de la 402, spioanele, kid vs. cat, tom si jerry, ce-i cu andy, h3o... apr toate desenele disney

| HelpMePlss a răspuns:

Mai imi placea f mult un desen de pe cartoon da e foarte vechi cu niste oameni si copii pe o insula se numea Mike Lu & Og imi placea f tare desenu:X:Xcate amintiri placute am, unele le dadeau pe la 5 6 dimineata si ma treazam ca sa le vad ce mi-ar placea sa dau timpu inapoi si sa resimt acele clipe pierdute

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Tom & Jerry
Scooby Doolaughing

| roconverxa a răspuns:

Spioanele, Copii de la 402, Phineas si Pherb, Tom& Jerry, Hannah Montana, ca film animat: Ice age 3 e mortal :X:X:X

| dayaloveyou a răspuns:

Tom si Jerry, SI h2o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tom&jery sh multe ca ma uit cu fratele meu sa stea kumintzel

| Abcfunny a răspuns:

Tom & Jerry

| mino_8755 a răspuns:

Kid Vs Kat, Jimmy Cool. in rest nu ma uit la nimic tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desenele mele preferate, sunt:,, Spioanele, Tom and Jerry, Kid vs Kat, lani tiums, Scoobi-doo, Ben 10, Ceaoder, familia Flistaun, ce e ce?, povesti din folclorul maghiar, povesti despre Matei Corvin, micul meu poney, Andi Larkin,, si multe altele! Pe curand, dragi copii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Insula dramei totale, cei cu andy, spioanele, hannah montana, high school musical ma uit cu sora mai mica.

| DeeaPustoaica a răspuns:

laughing si mie imi plac cateva... ce-i cu andy, kid vs cat, cramp twins(gemenii cramp), vaca si puiul, nevastuica, h2o, T & G si cam atat...cand eram mai mica imi placeau si altele

| DeeaPustoaica a răspuns:

Aaa si actiune drama totala si insula dramei totale(teroare ) mori de ras la astea laughing)

| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

Viata cu Louie e cel mai bun desen din toate si Tom si Jerry

| AndutzaAndu a răspuns:

Spioanele, W.I.T.C.H.,h2o,camp rock, high school musical, ce-i cu andy, familia mea de spioni, hannah montana si mai sunt si altele...