Nu-mi plac deloc Bucuresti, Targul Mures, Craiova (din ce am vazut pana acum) pentru locuit
De locuit nu stiu ce sa zic, cred ca mi-ar placea Brasov, Sibiu, Timisoara
Nu am vizitat alte orase incat sa spun care mi-a placut cel mai mult, dar in orasul unde stau Timisoara sau facut foarte multe schimbari in bine, desigur inca mai sunt multe de facut
Brasovul probabil e cel mai ok oras sa locuiesti. E ingrijit, economie ok sustinuta de turism, aproape de Bucuresti, e la munte, preturi decente la case / apartamente si cel mai important se circula ok.
Nu imi plac Craiova, Braila, Galati... orase moarte din punctul meu de vedere
Galati e literalmente mort. Am fost in Brasov acum câteva zile si eram uimit ca nu trebuie sa calc pe peturi
In Ardeal e mai mult bun simt. Zonele alea; Galati, Braila, etc, sunt un dezastru din cauza educatiei.
Eu sunt foarte multumit de orasul in care traiesc acum - Cluj.
Cel mai mult imi plac facilitatile pe care le au studentii.
Ai mereu ceva nou de facut, infrastructura e bine pusa la punct, sunt multe locuri de cultura, exista destule spatii verzi, oamenii sunt prietenosi.
La fel mi s-a parut si Oradea.
Cu toate astea, eu nu ma vad traind aici si peste 5 ani. As prefera sa plec afara.
Brasov pentru trafic, liniste, aer curat, atmosfera in general. E genial sa iesi din supermarket si sa vezi muntii in fata. Putine cluburi, viata de noapte (consider asta un avantaj). Oamenii sunt pl, mereu intreb de directii si sunt saritori.
N-as putea locui in Bucuresti. Prea multa agitatie pentru mine.
Voiam sa scriu ca oamenii sunt faini, nu stiu ce naiba a iesit acolo
Dacă mă refer la România, nu aș locui în București pentru că este poluat peste medie și aglomerat. Aș locui undeva la munte: Brașov - Sibiu.
Dacă ar fi să aleg din Suedia, aș alege să locuies în zona central-sudică, deoarece în nord este mult mai frig.
Eu zic ca bistrita pentru ca e mare nu polueaza mult are de toate si haiine ieftine si are magazine pentru scoala ex multimaximex prosper si multe alttele.
nu imi place bucurestiul ca polueaza tosts Romania
coosmin24 întreabă:
Ambassaderåd întreabă: