| Robert160 a întrebat:

Care vi se pare cel mai bun oraș în care să locuiești din țară și de ce? Dar ce oraș nu va place și de ce?

11 răspunsuri:
| IubitoareaDePisici a răspuns:

Eu zic ca bistrita pentru ca e mare nu polueaza mult are de toate si haiine ieftine si are magazine pentru scoala ex multimaximex prosper si multe alttele.
nu imi place bucurestiul ca polueaza tosts Romania

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Eu sunt foarte multumit de orasul in care traiesc acum - Cluj.
Cel mai mult imi plac facilitatile pe care le au studentii.
Ai mereu ceva nou de facut, infrastructura e bine pusa la punct, sunt multe locuri de cultura, exista destule spatii verzi, oamenii sunt prietenosi.
La fel mi s-a parut si Oradea.

Cu toate astea, eu nu ma vad traind aici si peste 5 ani. As prefera sa plec afara.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Brasovul probabil e cel mai ok oras sa locuiesti. E ingrijit, economie ok sustinuta de turism, aproape de Bucuresti, e la munte, preturi decente la case / apartamente si cel mai important se circula ok.

Nu imi plac Craiova, Braila, Galati... orase moarte din punctul meu de vedere

| UnuCuSapca a răspuns (pentru suntserios):

Galati e literalmente mort. Am fost in Brasov acum câteva zile si eram uimit ca nu trebuie sa calc pe peturi

| RAY a răspuns:

Nu am vizitat alte orase incat sa spun care mi-a placut cel mai mult, dar in orasul unde stau Timisoara sau facut foarte multe schimbari in bine, desigur inca mai sunt multe de facut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brasov pentru trafic, liniste, aer curat, atmosfera in general. E genial sa iesi din supermarket si sa vezi muntii in fata. Putine cluburi, viata de noapte (consider asta un avantaj). Oamenii sunt pl, mereu intreb de directii si sunt saritori.

N-as putea locui in Bucuresti. Prea multa agitatie pentru mine.

| wpetterssone a răspuns:

Dacă mă refer la România, nu aș locui în București pentru că este poluat peste medie și aglomerat. Aș locui undeva la munte: Brașov - Sibiu.
Dacă ar fi să aleg din Suedia, aș alege să locuies în zona central-sudică, deoarece în nord este mult mai frig.

| Adry05 a răspuns:

Nu-mi plac deloc Bucuresti, Targul Mures, Craiova (din ce am vazut pana acum) pentru locuit
De locuit nu stiu ce sa zic, cred ca mi-ar placea Brasov, Sibiu, Timisoara

| Kerre a răspuns:

Parerea mea ar fi Brasov-ul, este cel mai ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Voiam sa scriu ca oamenii sunt faini, nu stiu ce naiba a iesit acolo rolling on the floor

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru UnuCuSapca):

In Ardeal e mai mult bun simt. Zonele alea; Galati, Braila, etc, sunt un dezastru din cauza educatiei.

Întrebări similare