Pai eu am avut Windows 7 si mi s-a dus naibii in cateva luni:-l
Acum am Windows Vista si imi merge foarte bine
Dintre astea doua nici unul. Vechiul e cel mai bumn.Adica XP. Eu il am si toate imi merg foarte bine. Jocurile merg, muzica, downlaods rapid... E PERFECT.
Windows vista e mai vechi : firmele de software au avut timp sa faca softuri pentru vista! windows 7 e nou : nu au avut timp sa faca software pentru el
Cel mai bun este windows xp chiar daca este mai vechi si in plus puteti folosi o tema de windows 7 care arata extraordinar :X incercati;) click aici si asteptati 5 sec download-u va va aparea singur http://www.idownload.ro/modules/wfdownloads/visit.php?cid=142&lid=3623
Amandoua sunt bune. Dar sa nu faci vreo gafa care si eu am patit-o.Adica...sa nu scoti d epe net "Vista Transformation Pack" sau "7 Transformation Pack" eu am schimbat windowsul de 2 ori din cauza asta.Aceste programe de "Transformation Pack" iti distruge dosul si se ajunge ca atunci cand vrei sa il dezinstalezi "Transformation Pack" TI SE POATE STERGE SI WINDOWSUL! Asa ca ai mare grija ce faci...Bafta la gasit un windows bun