Cam un 1 litru de vin si dupa am inceput sa dansez cu bunica si mama viitorului ginere (asta a fost cu o zi pana in nunta unui var de-al mamei)
3 l de apa chioara dupa ce am mancat cei mai sarati pesti posibili care au trait pe teritoriul Romaniei vreodata
Nu vreau sa ma "laud" in acesta privinta! Oricum, cantitati considerabile, cand ieseam in cluburi faceam incalzirea cu 3 beri. Pe urma o dadeam pe tarie, iar cu suc stingeam incendiul! De la o vreme pierzi notiunea, incepi sa bei in prostie, intervine incoerenta in gadire si gesturi. Recordul meu personal in ceea ce priveste bauturile alcoolice, se intampla doar ocazional: 5 beri, 3 shoturi de tequila, dupa toate astea eram constient. Dupa iesirea din club un "nebun" a cumparat vin, nu puteam sa tratez cu indiferenta situatia, am dat-o pe vin, aproximativ 1 litru si jumatate-asta o stiu ca mi-au zis amicii, deja incepeam sa-mi pierd tot ceea ce are tangenta cu realitate. Asta s-a intamplat in Cluj, fusesem la un amic, care sta in camin, tin sa-ti zic ca patrulam pe coridor in halat! Gata, m-am facut destul de rusine.
Într-o zi, adică - de revelionul acesta terminasem sticla de şampanie, de una singură(asta că mă certasem, cu cel drag mieufff, etc...)
Vreo 3 litri de apa pe zi, mi-a zis medicul ca trebuie sa ma hidratez, si cel mai rau este ca dupa mergem la baie din ora in oara
Ce întrebare e asta? Bei până nu te mai ridici, acolo e maxim şi bulan ai dacă nu intri în comă. Eu am ajuns decât în ipostaza să nu mai pot merge şi/sau ridica de pe scaun, m-am pus instant la somn. "Până m-a luat somnul, răspunsul final ".