Mie imi place TPU 100%, pentru ca de fiecare data cand am o problema sau sunt in dilema, aici gasesc raspunsul oricarei intrebari intr-un timp scurt. Parerea mea este ca acest site este foarte folositor si foarte interesant, unde iti inlaturi orice indoiala in legatura cu orice.
50% + 1%
De ce așa?
50% Fiind userii cu capul pe umeri care postează întrebări și răspunsuri bune.
1 % Fiind userii care postează doar răspunsuri bune și nu au niciun fel de întrebare.
Iar cei -50 % Fiind Userii care își bat joc de acest site, incluzând și Adminii care de la o vreme nu își mai fac treaba și promovează PUBLICITATEA.
Mie sincer nu imi prea place, se dau raspunsuri usoare la intrebari usoare, la intrebari cu adevarat grele se dau raspunsuri gresite, inutile ori niste linkuri care nu te ajuta cu nimic.
totii userii se bat pentru o funda. deci...
20%
50-55%. Nu, uni utilizatorii raspund la intrebari doar pentru a se afla in treaba, alti sunt foarte rautaciosi, greu mai gasesti pe cineva care sa te ajute cu adevarat, fara verun interes-ma refer la funde. Dar per total e OK.
*-*
80%.Nu`mi place restul 20% ca sunt oameni plictisiti de viata si dau raspunuri aiurea...
Imi placea mai mult inainte. Democratia nu e intotdeauna un lucru bun (vezi numarul mare de utilizatori). Cantitatea spune multe din pacate.
Imi place conceptul. Imi plac unele raspunsuri si unele intrebari. Imi place sa vad ca exista oameni cu capul pe umeri care stiu ce vor de la viata.
Undeva la 40%. Nu evaluez dupa impactul site-ului cat dupa atatea si atatea raspunsuri si intrebari in bataie de joc. Acestea toate ne opresc sa ne ajutam intre noi.
Cel mai bun ajutor este acela pe care ti-l acorzi tu. Tot ce faci vreodata faci pentru ca vrei tu. Ceilalti doar te fac mai prezent si te ajuta sa ai incredere in tine si sa indraznesti.
DorelSudoru întreabă:
Nebunikatha întreabă:
LoveCocktails întreabă: