La noi deja e hotarat inainte de fiecare vacanta:in ultima saptamana decat 3 zile de scoala ca mai multe strica
Eu voi face scoala cu siguranta ca scoala mea e tampita.si vineri si joi o sa merg.
Buna.
Pai iti dai seama inca sigur profesorii vor face lectii noi, la raspuns alea alea.
Pana joi sa zicem vineri nu mai cred
Of ce m`as bucura si eu sa nu se mai faca joi e cea mai grea zi din saptamana la mine
Eu cam fac orele prin parc in ultiuma perioada
cred ca si saptamana asta tot asa le voi face...
vineri oricum
plec cu prietenii la gratar
Pai eu ma duc la scoala pana vineri, sa vedem, poate in fiecare zi o sa ne lase cu vreo 2 ore mai devreme .
Asta depinde de profesori. unii mai tantalai se lasa convinsi sa nu facem ore dar ceilalti...
Pana miercuri mai merg, sunt clasa a 12-a, nu am timp sa stau 6 ore la scoala pentru materii de nimic, cand pot foarte bine sa stau acasa si sa invat pentru Bac
Vom face toata saptamana. Vacanta se va incepe de pe data de 3 aprilie si se va sfirsi pe data de 13 aprilie. Este o informatie sigura. Astept fundita.
Profesorii vin la scoala de lui pana vineri, indifernet daca noi ne mai ducem la scoala sa nu.Joi probabil ca da, se va face scoala insa vineri este putin probabil(cum ti-am spus profesorii vor fi la ore) insa nu vor mai veni elevii