Serialul are 500 de episoade. Si da, Sagar si Vidya mor, dar se reincarneaza in Divya si Amar(tot ei). Urmaresc mereu serialul, este printre favoritele mele. Ps: intr-un final sindoora va ajunge la inchisoare.
Cred ca are vreo 1000de episoade sper ptc imi place foarte mult si da sagar si vidya au murit dar sau reincarnat in amar si divya si in ultimul episod sindoora ii va lua copilul sui amar si vidia si amar va fi la inchisoare si pe calede al spanzura. daca vreti sa mai vb cu mine ma gasiti pe mess idul mau este:adriana_adrana_adry. asta e idul meu luati-l care vrea sa vb cu mine :X:X:X amar(divya):X:X luati id care vrea:*:*:*:*
Au murit dar se reincarneaza. Vor lupta din nou cu Sindoora.Serialul are in jur de 300 episoade.Peste tot scrie ca are 700, dar e minciuna.In ultimul episod pe YouTube apare si Bharat, si Bharat a aparut deja in film(B. S.). E posibil sa mai joace inca 440 episoade Bharat? Spuneti voi! Nu! Se va termina curand, in 3, 4 luni sau chiar mai putin.In final, Sindoora ajunge la inchisoare!