Serialul are 500 de episoade. Si da, Sagar si Vidya mor, dar se reincarneaza in Divya si Amar(tot ei). Urmaresc mereu serialul, este printre favoritele mele. Ps: intr-un final sindoora va ajunge la inchisoare.
Are 350 de episoade si Sagar cu Vidya au murit dar se reincarneaza in Divya si Amar.Se intalnesc si se indragostesc. Dupa un timp se casatoresc dar Sindoora se teme ca ei sa nu-si aminteasca viata anterioara. Dupa ce ambii isi amintesc, apare Bharat, fiul Sindoorei, si cei trei vor lupta impreuna cu Sindoora.Sindoora cade intr-un lac si se crede ca a fost mancata de crocodili. Dupa un timp ea reapare si continua sa lupte cu Amar si Divya.La sfarsitul serialului, Sindoora ajunge la un spital de boli mentale si Divya cu Amar raman impreuna cu fetita lor(pe care Divya o naste pe parcurs). Ultima scena se incheie cu cuvintele"Dragostea nu poate muri"!
Si eu urmaresc serialul. dar nu imi prea vine a crede ca sunt 500 de episoade... da ce o tine pe divya in coma 100 de episoade? eu zic ca nu mai este mult din film... ca incearca sa-i omoare copilul lui amar si divya si este prinsa.nu l-am vazut tot.pe trilulilu arata.doar putin.
In India, serialul are 700 de episoade a cate 20-30 min.La noi se dau tot cate doua, deci 350.Astazi(18 mai)este episodul 320, deci mai sunt 30. Daca nu ma credeti, scrieti pe Google "Banoo main teri dulhann" si intrati la Wikipedia, the free encyclopedia.Acolo arata cate episoade are.Si da! Sagar si Vidya au murit dar s-au reincarnat in Amar si Divya.