| davidtm a întrebat:

Cate zile mergi vara la scoala daca ramai corigent?
si ce faci la corigenta?

Răspuns Câştigător
| MyFavoriteAvatar a răspuns:

Mergi intr-o zi ca sa dai testul pentru nu a ramane corigent

6 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Nu am trecut prin asa ceva.dar din cate stiu eu mergi doar ca sa iti dai corigenta,adica testul la materia pe care nu ai promovato!
dar cred ca cel mai bine e sa intrebi pe cineva de la scooala care sigur o sa te lamureasca! si daca iti este rusine, dai un telefon la scoala, intrebi ce ai de intrebat si gataoh go on

| benny a răspuns:

Nu te duci deloc, te duci cand ai chef cu plicul si vei trece fara probleme, stai calm daca nu stiai cam asa se face prin tara asta

| Baloni_Tony_1989 a răspuns (pentru benny):

Mersi,de unde stii hestia asta?

| DonyHD a răspuns:

Iti da o foae pentru parinti sa ia la cunostinta ca ai ramas corijent, tu inveti toata vara si in toamna sau la sf. verii te duci si dai examenul de corijenta(e ca o teza) cu niste profesori si daca iei peste 5 ai trecut

| MoTTyOn a răspuns:

Pai man cand ramai corigent pe vara nu mergi deloc la scoala. Doar trebuie sa inveti toata vacanta asa se spune dar poti invata si 1 saptamana, ca pentru in toamna tu vei merge mai repede pentru a da coridenta. Ei la acea ora iti va da un test creca(eu asa stiu) si te va pune sa raspunzi la ce intrebari va vrea profesorul respectiv sa-ti spuna. Si daca stii mai mult de nota 5 vei trece clasa si vrei fii in clasa- exemplu a VII-a. Si daca iei punctajul mai mic de 5 vrei ramane repetent mi se pare. Sper ca ti-a fost de folos!

| roby44 a răspuns:

laughing nustriu happy Cred ca profesori te mediteaza intr-un fel... si sai 1 luna.:X
Fundita :X