nustriu Cred ca profesori te mediteaza intr-un fel... si sai 1 luna.:X
Fundita :X
Nu te duci deloc, te duci cand ai chef cu plicul si vei trece fara probleme, stai calm daca nu stiai cam asa se face prin tara asta
Nu am trecut prin asa ceva.dar din cate stiu eu mergi doar ca sa iti dai corigenta,adica testul la materia pe care nu ai promovato!
dar cred ca cel mai bine e sa intrebi pe cineva de la scooala care sigur o sa te lamureasca! si daca iti este rusine, dai un telefon la scoala, intrebi ce ai de intrebat si gata
Pai man cand ramai corigent pe vara nu mergi deloc la scoala. Doar trebuie sa inveti toata vacanta asa se spune dar poti invata si 1 saptamana, ca pentru in toamna tu vei merge mai repede pentru a da coridenta. Ei la acea ora iti va da un test creca(eu asa stiu) si te va pune sa raspunzi la ce intrebari va vrea profesorul respectiv sa-ti spuna. Si daca stii mai mult de nota 5 vei trece clasa si vrei fii in clasa- exemplu a VII-a. Si daca iei punctajul mai mic de 5 vrei ramane repetent mi se pare. Sper ca ti-a fost de folos!
Iti da o foae pentru parinti sa ia la cunostinta ca ai ramas corijent, tu inveti toata vara si in toamna sau la sf. verii te duci si dai examenul de corijenta(e ca o teza) cu niste profesori si daca iei peste 5 ai trecut
robertpopescu12 întreabă: