Ciudata intrebare.
Oricum eu sunt nascut pe 25 octombrie 1997 deci am 13 ani si fac 14 in octombrie
Eu am Y͛ͨ͑͒̏͆̇͛̋͛̾̋̾͌ͨ̚̚҉̷̧͙̮̣̥̭̻̬̖̮̟̤̲͉̲̟̕͜ͅͅ ̛̲̼̫͎̙̻̘̰̰̺͔͑ͧͯ̓̎͘͞͠͞o̎͗͒̄͘͏͙̜̼̥̙͎̥͉̻̻̥͈͚ ̧͚̰̣͈̳̻̝̺̫̜͇̻̰͆͒̍̎ͩ̏ͫ̃̈́ͮ̒̂̋̍ͮ̐̓̄̉͠Ų̴̬̠̭̥̱̮͙̜̣̬̼̠ͭ̄̋̏̀̊̀̇̅̽ͭ̅ͯ̈̈ͦͧ͒́̚͞͡ ̴̷̧͔̪̼͖̫̣͎̹̰͚̪̜̯̙̭̘̽́ͯ̈̍͌̉ͨ̚͢ͅ ̷͇͎̲ͪ̃̄ͥ͒̇̀͠͡ ̴̡͓͎̜̻̣̦̳̳̳͍̟̫̠̪̩̯ͦ̿̀͗̎̐ͧ̔͗͋͊̀͑͗ͯ̔̚c̷̨̛̪̩̱̩͓̦̮͔̫̞͈̭̫̱̬͐ͣ̾͛ͫ̐ͤ̄̋̎͊̓͢͢ ̠̣̹͚̽̈́ͨ̓̾ͪͯ͂̉̇̆̄̎̈́̚̕͘A̶̡͙̱̹̖̘̱͓̭̍̎̀̌̓ͫ̅ͤ̆̇͝ ̸͍̻̗̲̱̦̺̍ͫ̀̅͂̓̔̄̑ͪͯ̇ͦ̆̒͗́͟͡n̸̛͇̬̩͔̦̝̞͎͇̭͒̔ͮ̋̆̅ͣ͊ͪ̈́͒̾ͪ̌̈́̀͘͡T̶̡̜̬͇̬͈̳̘̙̀ͤ̍͑͜
̷̡̡̬͈̠͍͙͗̏̓͑̿ͧͯ̏̂͊̃͊̋̑̀̊R̸̢̢͉͓̫̣̥̹ͯͮͥ̍̄̑̇̆̀̓͐ͯ͑ ̷̷̵̡͎̝̪̳͂͒̌́3̶̵̩̺̺͎̜̩̹̰͍̙̎ͫ̅̏̉͊͑̓̃̈̎ͪ̑͂ͩ́̚͡ͅ ̢ͤͤͩ͑ͮͬ́̽̽̃ͣ҉͍̻͔̟̠͇̠͉a̷ͫ́ͯ͒͑͛͒ͨͨ̓̊̿ͪ͐̊͌́̄̓͢͏̺̫͕͇̤̣̼̻̦̜̹͢͢ ͕̖̬̳͙͙̱̭̬͕̰̭͚̟ͣͯ̓ͣ̾̓̋̑ͭ͐ͦ̓ͭ͢D̡̠̬̻͉̖̤͉̼̜̮̝̬̑̀͌̾̑̐͋͋̊̅ͯ̓͗̆̾́̚͢ ̸̬͔̖͕̤͖̜̹̇ͨͤ́ͤ̅ͨͧ̓̐ͣ̈͌ͥ̃ͧͨ̀̚̚͟͞ͅ ̸̨̅ͩ̂̂ͣ̂ͩ̐͂ͭ͢͝͏͎̼͎̬̰͔̦͈̩̫̜͎ͅt̴̨̹̣̬̼̜̼̙̫͚̙̤̮̖̪̬̬͙̗͗͂̽̚͠ ͑͐ͨ͗͗͑̌̍ͬͩ͒ͯ̓̚҉̀҉̸̡͙̪̜̟̼͇̭̼͓H͊͋̾͒̅ͭ̃̀͂ͤͮͥ̾ͩͨͫ̋͏̡̛̤̲̬͕̮̟̳̻̭̗̠̩͠ ͊̎ͤ̐͑ͫ̐͛́̚͏̶͔̭́ͅÎ̡͈̮̩̬͈̼̜͙͕̹̮̝̼͔̹͑̂ͧ̉̄͘ ̸͚̳̲̺͎̘̳̰̙̭̣̜̻̗͖̻̃̔ͫ̄ͯͦ͐ͬ̑̆͗̑ͨ̌̕͢͡ş̡̛̳̬̞͇͚͛͌ͮ̆ͦͩ S̶̼̼̱̼̟̽ͬ͋̃͂̉̃̒ͣ̇̑͐͘͝ ͌̇͛ͪͭ̈̏̊̀̈́̏͛̈̈͏̧͓̯̻̦͉̝͎̣͇͉̪̥͙͈̠̺͙̯ͅe͊ͯ̃ͬͮ̈ͨͦ̍͒́̇̓̒̆̎̎ͬ̚҉̛҉̷̭͚͓̖̭̰̹̘̘̀ŗ̥̹͙̥̱̙͔̜̘̹̿̿ͬ̐̉ͯ͂̆̑͌͆ͬ̂̽̈͝ͅ ̶̼̰̻͍̺̼̘͕̮̳̣̦͎̙̩͚ͧ̄̌̿͛̓̆ͣ̂̍ͥ͐ͣ̉̐ͭ͋͢ ͙͔͈̼͖̯̱̫͙̜̆̂̅ͤ̒ͬͫ̃͘͡I̷̫̠̭̹̱̱̗̰͎͖͎̜̦͓̋ͣ͊ͩ̏ͣ̈́ͨ̽͗̅ͦ͋ͯ̽ͭ͢ͅ ͯ̐͒͛̏̐ͬ͛҉̨͟͢͏̬̤̖̘ ̧ͭ͒̔̈́͐ͯͯ͆̏̀̚҉̬͙̤̹̱̦̬̳͍̻̳̟͈̯̞̣̣͉͘͞ͅ ̸̎̌ͥ̏͂̎̐ͣͨ͏͙̖̻̲̲͖̝͉͎̳ ̧̊̇̎̈́̇̀͏͚̪͎̼͖͍͍̗̩̼͇͓̰ͅͅ ̵̸̡̧̰̺̙̝̳̺̟͙̉̈́͐̒ͤ̄̐ ͒̉ͩ̇͂͐̄͊͂̉̈́ͩ̒̍̃͆͆̌͗͜҉̴̯̩̦̘̪͉̟̗̰̝̜̬̭̗̰̦̹̖ͅ ̢̨̺̝͕̪͎ͮ̀̿͗ͦ̈̓̽̿̈́ͮ̅͂ͪ ̷͛͐͌̈́ͤ̎ͯ͋̃͆̋ͫ̑̾͢҉̛̼̱͎̰̺͍͓̳̘͟ ̡̿̇ͪ̋̓ͪ̓̾̇̌́͛ͭ̂͜͡҉̱̺̗͓͖͍̠͈̺̘͕̙͟ ̞̫̰̝̪͌̃ͯ̒͂̐̑͒̽̇̾ͨ̓̓̎͛͗̂̕͢ ̸̧͓̠̲̖̻͕̙͕̤̲̩͓͒ͨͪͧ̔̓͌̇ͯ͒̾̔͆̂̄͌̔͡ͅ0̡̱̖̪̞̳͔̱͎̥͔͚̘͇͕̟̳̹̙̽̈̒ͣ̇̅͡͞ ̥̞͚͓̳̥̠̓ͫ͗̑ͣ̇͌̃ͯ̋̊̂̔̂ͤ̂̉́ ̴̢̢̩̜̣͔͖̰͔̜̙̰̺̜̩͖̣͛̓̎͊̒͒͗̓͊ͬ̋̂́͝ ̶͓̖͚͉͕̜̺̟̬͚̩̹͍̦͚̖̂͋̓̎͊̇̈́̉͡ ̷̧͖͍͚͔͔̬͉͇̣͈̱̜͔̗ͨ̈́̉ͪ̓̀͠ ͭ̂̏ͦ̿̅ͫ̄ͫ̕͏̭͍̳̘̤̥͙̯̫U̸̴͈̥̩̯͖̤͍̹̗̭͈͎͍̓̈́̒ͨͧ͌̽̌̽̍̄ͫ̒̈́̏̈ͧͪ͆͟ͅ ̯̫̰̳̫̔ͭ̑̐͗͋͛̚͡͡Ş̸ͣ̄̎͗ͯ̍̚͠͏̰̮̭̩̬̦̣͖̱̙̝̣͇̮̜̼ͅ ̸̡̖͓̻̾̅͒͆̇ͬͅs̛̊̈̋̔̓ͬ͐҉̻̙͔̬̖͍̪̮͈̰͖̩̪̬̣͍̱́͟͞l̡̗͎̥̫̫̤̩̬͚̩̲̈͒͑ͬͮ̽ͯͤ̌ͪ̋̃̑̃̑͜͡ÿͦ̾ͩ͛͆ͣ anisori. :d
Am cati ai tu.
Cati ai tu, nu mai conteaza.
Cati am eu, aflam dupa ce imi dai fundita
:d
anonim_4396 întreabă: