| HustlerM a întrebat:

Cati bani se pun la o nunta a unui coleg de servici daca mergi insotit (cuplu)?

12 răspunsuri:
| elennaionela14 a răspuns:

1000 max 1500 lei

| Korkodeln a răspuns:

Depinde de salariile celor din jur, una e o nunta de IT-isti si doctori si alta e una de de oameni saraci.

In general se pune cam 5% din salariu de persoana, castigi 4000RON, pui 400 pentru doua persoane, asta fiind minim, daca ai o relatie mai buna cu respectivul coleg si astepti sa vina si el la nunta ta, mai poti adauga ceva.

| Sophieka a răspuns (pentru Korkodeln):

Din nefericire 400 lei nu se mai da de mult... Macar 600 de lei.

Eu nu am mai mers de ani de zile la o nunta...Dar la ce nunti am fost, am prins dinalea cand venea unul cu microfonul si un lighean de plastic sau ce era, si mergea la fiecare invitat in parte sa colecteze banii si striga in gura mare la microfon fiecare ce suma dadea... Foarte aiurea pentru ca noi eram mai stransi la posibilitati pe vremea aceea.

Bula
| Bula a răspuns:

2-500 euro, de persoana.

| ioana748 a răspuns:

Cat costa meniul plus vreo 500 Ron.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De la 700lei persoana in sus.

| Cipi1212 a răspuns:

Suma se împarte la 2.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

O nunta oarecare, pe saracie (deci fara Tzanca sau Salam), e undeva pe la 2000 de lei de cuplu.
Unde canta Tzanca, bauturile nu-s doar J&B sau afinate fara eticheta, iar locatia arata a casa poporului, darul e cu vreo 1000 de lei mai mult.

| Korkodeln a răspuns (pentru Sophieka):

Ma rog, fiecare cum crede, nu vorbim aici de rude unde iti ajuti sora sau varul sa isi incepa viata de familie, vorbim de un coleg de serviciu oarecare, care maine poate pleca pentru alta slujba si aia e, nu mai de a face cu el.

Eu personal consider ca a da 5% din salariul net de persoana care participa este suficient, iar mizeriile cu lighean cu bani, "strigarea darului" si alte porcarii sunt chestii adoptate de la alte etnii, in caz ca se intampla sa vina ala cu caldarea la mine, ne-am sculat si am plecat. Doamna Ajuta ca n-am intalnit de astia pana acum, la nuntile care am fost ne-am dus la cuplu si le-am inmanat plicul personal, cu felicitarile de rigoare, fara tiganeala. Bine, noi avem un principiu, intreb dinainte: ai program de manele: da, ne pare rau, casa de piatra, dar nu putem veni, nu ai, vin cu placere sa bem un pahar in cinstea voastra. Pana acum n-am regretat alegerile facute.

| Sophieka a răspuns (pentru Korkodeln):

Imi place cum gandesti si cum ai raspuns.

Da, 400 de lei ar fi foarte suficient pentru un coleg oarecare insa spuneam ca macar 600 de lei pentru ca pretentii si pentru ca sa nu ne facem de rusine de fata cu ceilalti. Daca gandea in stilul tau, nu ar mai fi pus intrebarea.

La fel gandesc si eu aici... Nu nu ma alatur orisicui. Si daca ar fi sa merg la o nunta, merg la una unde cunosc bine macar cuplul si unde se sarbatoreste iubirea celor doua persoane care vor sa mearga impreuna pe acelasi drum in viata...Nu mizerii si impresii.

| ReddY25 a răspuns:

Dai și tu cât ai, cât crezi că merită respectivul

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca e coleg de servici undeva la 2000 de lei.

Întrebări similare