| heAdgN a întrebat:

Caut partener cu care sa imi deschid o comunitate de cs!
Doar persoanele serioase sa apeleze!
add adelyn_adelin99

10 răspunsuri:
| Gabriel1111 a răspuns:

Lasa cs-ul si citeste niste carti! O sa-ti prinda bine pe viitor. Jocurile sunt doar o pierdere de timp..ai sa vezi mai tarziu

| heAdgN explică (pentru Gabriel1111):

Aha rolling on the floor
ai dreptate dar eu acum am trecut la liceu asa ca am timp

| Robertel323 a răspuns:

Te pricepi sa le modifici?
1. Host la o firma
2. Pagina web/forum
3. Publicitate

Toate astea 3 conteaza. Eu m-as baga intr-un proiect, dar pentru a-l dezvolta e nevoie si de bani si de mai multi oameni.

| Avram_Liviu_1999 a răspuns:

As dori eu sa deschid cu tine dar nu am bani/euro de care ai nevoie daca tot doresti adauga-ma pe yahoo messenger GGG_bossss asa cum este cu 4 de s si GGG cu litere mari astept raspuns

| pitbullbulterier a răspuns (pentru Gabriel1111):

,,Jocurile sunt doar o pierdere de timp?,, jocurile nu doar ca te distreaza, dar te face sa si gandesti.Cs-ul ti se pare tie un joc banal, dar o data cu jucarea acestui joc incepi sa inveti libaje de programare (chiar daca nu iti dai seama ca inveti)+ ca toti oamenii pe care ii respect, hackeri, au inceput prin a face un script/ plugin pentru cs / minecraft
Sa-ti dau un exemplu, pe mine insumi: Cand am inceput prima data sa joc cs ma ofticam ca toti ma omoram, foloseam tot felul de coduri dar tot timpul se sfasia cu ban. Asa ca m-am lasat. Dupa un timp un prieten mi-a zis sa ma apuc de cs mod bb. Mi-a placut asa de mult incat si dupa 7 ani mai joc acest mod.O data cu experienta castigata in joc, cu bunatate unor oamenii pe care ii cunosc doar virtual, m-am decis sa imi deschid propriul sv. Prima luna nici nu stiam sa deschid asa zisul GameCP, dar cu ajutorul prietenilor mei am inceput sa inteleg cum sa rezolv toate problemele care aparea. Dupa 1 an ma pot mandrii ca stiu limbaje programare/stiu configura un sv cs / minecraft/ metin / stiu lucra in photoshop...
Toate astea de la banalul CS

| darrio2007 a răspuns:

Care sunt cerintele? Fes si levier?

| heAdgN explică (pentru Robertel323):

Da ma pricep in ipb phpbb nu am treaba ca am relati etc.
dar o sa mai am nevoie si dem parte financiara.
Te gandesti si ma anunti!

| heAdgN explică (pentru darrio2007):

Sa poti dona si tu cativa euro sa o deschid ca dupa platsc eu

| Robertel323 a răspuns (pentru heAdgN):

Stii pe cineva care se pricepe la scripting san andreas mp? Vreau sa fac si un server de samp pe viitor. O sa iti dau add pe ym. Thx

| Gabriel1111 a răspuns (pentru pitbullbulterier):

Bravo! sa vezi ce mult o sa te ajute la un bacalaureat sau in cautarea unui job cs-ulwinking daca vrei sa ajungi vanzator in piata sau intr-un supermarket joaca cs mai departe, daca vrei o slujba in afara apuca-te de invatat!