Fructele.Sunt proaspete, se mănâncă crude, te reîmprospăteză și au vitamine felurite.
Buna
Logic ca fructele.Bine si Fast-Food dar...nu`i chiar asa de sanatos.Bine asta e alegerea ta
Sper ca ti-am fost de ajutor
Fuunda?
Fructele le-as alege mai ales dimineata, dau energie pentru restul zilei. Legumele langa ceva de mancare, iar fast-food-ul...tot timpul . Totusi, raspunsul "corect" (daca exista asa ceva) e : echilibru .
Imi place sa mananc junk-food aka fast-food, dar parca tot fructele sunt mai bune. Aww mai ales rodia si pepenele rosu!
Pai fructe :X
dar mai merge si putin fast fud o data la 10 zile sa zic:p
Fructe şi legume, şi nu, nu sunt ipocrită. Nu îmi place fast-food-ul; de nesănătos ştiu toţi că e, dar nu îmi place nici gustul. Tot felul de mâncăruri îmbibate în ulei *cough*
Dimineata cerealele! fructele dau energie ca un foc de paie. Nu ati vazut ca dupa ce mananci fructe te ia foamea dupa juma de ora?
fructele se mananca cu juma de ora inainte de masa. Nu se bea apa in timpul sau dupa masa. Doar dua 2 ore. si legumele nu trebuie sa fie garnitura! ci insasi mancarea. Leguminoasele sa fie de baza. nuci alune, seminte cat mai des. ceapa si usturoi zilnic! sau macar saptamanal. put dar sunt antibiotice. te scapa si de raceala si gripa. Sanatate pentru toti! stud med gen
Cred ca pe toate
fructele au multe vitamine, legumele la fel: sunt bogate in minerale fier calciu etc
dar cu fast-food'uux_x
nu te poti abtine sincer
deci e in regula daca mai mananci uneori un hamburger, niste puisori meniu, cartofi prajiti:X =p~ etc.
deci, 'viata e facuta ca sa o mananci'
funda?
Fast-Food, este mult mai gustos.
Mancarea de fa fast-food nu trebuie consumata in exces.
Zilnic, trebuie sa consumi fructe, legume de sezon.
Funda?