Probabil as zice WTF si dupa i-as arunca dela etaju 8 ... iar peste 2 minute mas intreba "Ce faceau astia in dulapu meu O_o"
Cea mai proasta intrebare din cate am vazut. Si cel mai prost utilizator din cati am vazut.
Doamne,dar ce aveti wei atata cu jb? ma doare fix undeva de el, voi ziceti la fel, dar il includeti in toate intrebarile
De Rebeca Black nu stiu ce i-as face. Dar pentru Justin Bieber as lua o tigaie si i-as crapa-o in cap
Ai o fantezie bogata.Din dulapul meu, in afara de haine nu ar mai putea iesi nimic.Dar bine daca insisti sa-ti raspund la intrebare as zice doar ca e o simpla coincidenta, sau o fantezie de-a mea!
As sari sa o pup pe rebeca si pe justin l-as rupe in bataie si l-as trimite acasa)
Nice one. justin get the **** out of here. si cu rebecca as juca adevar si provocare (silly)
nu stiu de Rebecca, dar pe justin bieber il invit imediat sa stea jos! cu fundu pe un scaun, si cu capu in elicea unui avion! sau ii dau sa bea cea mai tare otrava din lumea, sa scape lumea de un fonfait cu voce de pitigoi
Nimic, de fapt, pe Justin l-as da afara pe usa ca nu-mi place de el, e fitos si se crede mare si Tare. Pe Rebeca, ei, pai... As duce-o la un suc, insa nu m-as intelege cu ea, caci eu nu stiu engeza!
Pentru prima data, ca e un miracol, las saluta, i-as spune sa se aseze, i-as aduce un suc, ceva prajitura si as lua loc si eu, si las intreba cum a ajuns la mine acasa, ca imi place sa ascult muzica lui si asa mai departe
"Justin Bieber intra naibii la loc in dulap si taci!"
"Rebeca Black.hai la o cafea."
Cred ca asta as zice
Doamne sfiiiiiinte clar ma mut definitiv la vecinu`. hmmm...si daca stau bine sa ma gandesc vecinu asta al meu nu e urat chiar deloc
Poi mas speria si as luao la fugaPrimesc o fundita sau macar un vot te rog frumos:*
Le-as rupe cate o manuta dupa care l-as pune pe Biber sa inghita cioburi I love my mind
LoquitaSeMutaInViataReala întreabă: