Probabil as zice WTF si dupa i-as arunca dela etaju 8 ... iar peste 2 minute mas intreba "Ce faceau astia in dulapu meu O_o"
Pentru Justin : Oh my f****** god, get back in the wardrobe and let me have a nice dream once in my life, for hell!
Pe Rebecca as invita-o sa bem un shake pe o terasa si sa vorbim, ca la sfarsit sa ma intrebe : okay, so... Who the shyt are you!?
Ce as putea sa fac?
As incerca sa vorbesc cu ei si sa ii intreb ce cauta acolo. Nimic interesant
Dar daca ar iesi Ian Somerhalder din dulapul meu [:X]. ahhh :X:X:X.
Pe justin bieber l`as pupa pe bot cu ranga si cu rebeca black m`as juca poker pe dezbracate
Buna!
In primul rand l-as lua de ciuf pe Bieber si l-as intreba cine naiba e Rebeca Black.Pentru ca sincer, am auzit de multe ori de ea dar habar n-am cine e.
Bye!
WindRouge imi place cum gandesti probabil as face acelasi lucru sau m-as duce dupa un pistol.Si SyDu nu sunt fan Justin beberon chiar nu imi place deloc.
Nu stiu ce i-as face lu Rebecca Black dar lui Justin Bieber i-as trage un sut intre picoare si dupa l-as arunca de la etaj
I-as scoate pe amandoi la o cafeluta sau un suculet cu somnifere incluse, apoi as apela la my dear Jase Voorhees sa scap de ei
WTF.probabil m-as speria si le-as da cu tigaia, pantoful sau ce gasesc la indemana in cap.
Pe justin las arunca afara pe geam iar pe rebeca cinestia poate aas dao pe usa afara cu un sut
Cred ca pe JB la-s baga inapoi in dulap, la-s lega cu 20 de lacate si lanturi si la-s arunca de la etajul 10 si cu Rebeca as iesi la cumparaturi
Mai desene animate.gandeste de 2 ori sau chiar de 3 inainte sa publici ceva
in fine
le-as spune sa iasa afara. oricum nu se va intampla asa cceva
Pe pletos l-as pune la spalat vasele, iar pe Rebecca as lua-o de'oparte.
Eu pe Justin Bieber las Imbratisa si las pupa iar pe Rebeca as injunghiao cu un cutit
LoquitaSeMutaInViataReala întreabă: