| PisicuteiîiPlaceSaFacaPoze a întrebat:

Ce ai face daca chiar acum din dulapul tau ar iesi... Justin bieber si Rebeca Black? Ce ai spune?

Răspuns Câştigător
| WyndFTW a răspuns:

Probabil as zice WTF si dupa i-as arunca dela etaju 8 rolling on the floor... iar peste 2 minute mas intreba "Ce faceau astia in dulapu meu O_o"

57 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

nu stiu de Rebecca, dar pe justin bieber il invit imediat sa stea jos! cu fundu pe un scaun, si cu capu in elicea unui avion! sau ii dau sa bea cea mai tare otrava din lumea, sa scape lumea de un fonfait cu voce de pitigoiwinking

| Ramonaaaa a răspuns:

Ce as putea sa fac?raised eyebrows
As incerca sa vorbesc cu ei si sa ii intreb ce cauta acolobatting eyelashes. Nimic interesant thinking
Dar daca ar iesi Ian Somerhalder din dulapul meu [:X]. ahhh :X:X:X.

| Bogdanux a răspuns:

Sa se omoare reciproc.

Răspuns utilizator avertizat
| Dina a răspuns:

Ai o fantezie bogata.Din dulapul meu, in afara de haine nu ar mai putea iesi nimic.Dar bine daca insisti sa-ti raspund la intrebare as zice doar ca e o simpla coincidenta, sau o fantezie de-a mea!

| AleAnyo a răspuns:

Ce cauta gay-ul asta l mine in camera si cine Doamne iarta-ma mai esti si tu?!

| ScheißeBeMine a răspuns:

Pieri drace laughing

| Vla2xD a răspuns:

Go die!

| Aditzu a răspuns:

Nice one. justin get the **** out of here. si cu rebecca as juca adevar si provocare rolling on the floor laughing (silly)

| DexterKill a răspuns:

Le-as rupe cate o manuta dupa care l-as pune pe Biber sa inghita cioburi happy I love my mind

| DianaPrepelita a răspuns:

Baby,is friday?

| herbalist a răspuns:

Le as spune ca am doua cuvinte pentru ei laughing

| ruxi a răspuns:

Mai desene animate.gandeste de 2 ori sau chiar de 3 inainte sa publici cevawinking
in fine
le-as spune sa iasa afara. oricum nu se va intampla asa cceva happy

| KimY a răspuns:

Wtf?! N-ai unde te ascunde de fanele turbate?! Ia iesit tu frumusel afara! big grin

| Alina_2047 a răspuns:

I-as inchide inapoi in dulap.

| sasljllaf a răspuns:

Le-as da un sut in fund si le-as spune:WTF?

| HepiBăluuns a răspuns:

Doamne,dar ce aveti wei atata cu jb? ma doare fix undeva de el, voi ziceti la fel, dar il includeti in toate intrebarilerolling eyes

| alexgabyy29 a răspuns:

Pe justin bieber l`as pupa pe bot cu ranga si cu rebeca black m`as juca poker pe dezbracate big grinbig grinbig grin

| ILŞMM a răspuns:

As spune cu voce obosita!
- Waau! Ce-mi ofera viata! yawn

| ILŞMM a răspuns:

Da' poate ne trezim cu el in Cada! laughing

| Jeremy1 a răspuns:

"Ce cautati voi in dulapul meu?"

| Cinesafie a răspuns:

Ce stupida este aceasta intrebare.
banuiesc ca esti fan Justin Bieber.

| Silviix3 a răspuns:

Buna!
In primul rand l-as lua de ciuf pe Bieber si l-as intreba cine naiba e Rebeca Black.Pentru ca sincer, am auzit de multe ori de ea dar habar n-am cine e.
Bye!

| Kaℓi a răspuns:

Cine naiba sunteti voi?!?

| psiHopixia a răspuns:

"Justin Bieber intra naibii la loc in dulap si taci!"
"Rebeca Black.hai la o cafea."
Cred ca asta as zicelaughing

| Kerosai a răspuns:

Cea mai proasta intrebare din cate am vazut. Si cel mai prost utilizator din cati am vazut. happy

| ๓єllเครtคг a răspuns:

Nimic, de fapt, pe Justin l-as da afara pe usa ca nu-mi place de el, e fitos si se crede mare si Tare. Pe Rebeca, ei, pai... As duce-o la un suc, insa nu m-as intelege cu ea, caci eu nu stiu engeza!

| joanamm23987465 a răspuns:

Pentru prima data, ca e un miracol, las saluta, i-as spune sa se aseze, i-as aduce un suc, ceva prajitura si as lua loc si eu, si las intreba cum a ajuns la mine acasa, ca imi place sa ascult muzica lui si asa mai departe

| BlackTiger a răspuns:

Eu pe Justin Bieber las Imbratisa si las pupa iar pe Rebeca as injunghiao cu un cutit