| shtephie a întrebat:

Ce alegetzi dintre mare si munte? happy Argumentatzi happy
Dau fundita pentru cel mai bun raspunshappy

Răspuns Câştigător
| Eclipse_8761 a răspuns:

Marea:X Mi se pare cel mai romantic lucru sa stai sa privesti marea cu lacrimile ei inabusite si sperantele in regasirea permanenta a iubitului ei soare:X De cand eram mica ador marea, pentru magnifica influenta ce o are asupra mea... Doar ea ma face sa plang fara sa ma opresc cand o vad, doar ea e martora suprema a suferintei sau fericirii mele, si nu exista zi in care sa nu ii acord macar 5 minute de convorbire indirecta prin ganduri... Iubesc marea pentru libertatea care mi-o confera, pentru sentimentele unice pe care le traiesc la atingerea plapanda sau, din contra furioasa a valurilor, pentru povestile pe care scoicile ni le nareaza in fiecare seara si dorul lor profund pentru adancuri, marturisit de cantecul si dansul valurilor pe care il auzim si noi prin apelul telefonic ( referindu-ma la atingerea cu urechea a unei scoici si auzirea sunetelor tinute minte de scoici toata viata lor chair daca nu se mai afla acasa). Nimeni nu poate descrie in cuvinte frumusetea rasaritului sau apusului privit prin oglinda marii involburate sau calme. Doar marea e cea care ascunde comoara de banuti a lunii ( Daca contemplam noaptea apa marii in prezenta lunii de preferabil pline, putem zari milioanele de reflectii ale astrului in mare, reflectii ce apar ca niste banuti). Cine isi poate imagina o viata fericita fara melancolia marii?big grin

30 răspunsuri:
| cretzoo a răspuns:

Asta depinde unde locuiesti... daca locuiesti intr-o zona aproape de munte e de inteles ca mergi la mare dar daca stai undeva cat de cat aproape de mare vii la munte. scopu este sa mergi cat mai departe de casa sa nu recunosti nimic din zona. asta face o calatorie frumoasa, si bineinteles ca conteaza si cu cine mergi. eu stau aproape de munte deci eu as merge la mare.