| andrei0andrei a întrebat:

Ce as putea face daca am gasit o catelusa care nu are casa si vreau ca sa o iau acasa dar mama nu ma lasa deaorece avem deja 2 caini si o pisica cum pot face sa iau catelusa acasa plsss un raspuns bunsad funda

5 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Zi lu maicata: Tuti natia ta de comunista, daca erai tu acea catelusa in natia ta de nazista iti placea? Tuti gatu de democratista

| adyth a răspuns:

Doar pentru ca ai gasit un catelus frumos pe strada asta nu inseamna ca trebuie sa'l aduci acasa. Ce s'ar alege de casa ta daca ai aduna toti blanosii de pe strada? big grin
Sunt de acord cu mama ta, un animal nu este o jucarie, le trebuie hrana adecvata, spatiu suficient si multa dragoste. Cand deja mai ai doi caini SI o pisica, e prea mult. Cei care fac parte deja din caminul tau pot sa respinga catelusa, sau se pot isca scandaluri, se pot indeparta de tine, si animalele sunt geloase.
Daca ai bunici la tara, vorbeste cu ei, poate sunt de acord sa o duci acolo, sau unui prieten.

| gyffy a răspuns:

Mise pare o intrebare interesanta.Si mie misa intamplat incearca sa o pogi frumos de 2-3 ori sau cand nu este atenta il bagi in casa ea va prinde drag de el si el de ea asa ca el va creste mare in casa ta.Asa s-a intamplat si cu cainele meu numai ca este de rasa este labrador. Sora mea l-a adus acasa si mama era foarte suparata iar peste 2 saptamani ea a prins drag de el mai mult decat orice. Daca vrei si chiar ar fi o idee buna te rog sa ma cantactezi la id asta barbuclaudiu85

| as_6377 a răspuns:

Spune-i mamei tale ca este un cateles tare dragut,si tii mila de el,,, ai vrea sa ai grija de el pina ii gasesti alta familie, si poate pina ii gasesti mama ta il va indragi si il veti pastra

| Andreutza2001 a răspuns:

Prima data incearca sa ii gasesti casa poate are o casa gaeste-i casa punand postere cu catelusa iar daca peste maxim 7 zile daca nu vine nimeni, incearca sa ii gasesti tu o casa.
Si spune-i mamei tale despre planul meu daca consideri ca e bun daca nu gasesti si alte raspunsuri poate mai bune pe acest seit.
Ca pe mama nu cred ca incerci sa o convingi...Dar incearca si asta...
Si eu ador caine am si eu 2 caini acasa si 1 pisica, si un hamster.
Iti urez mul succes!