Pe bune?:o Eu ma minunez ca-ti pui intrebarea asta. Doar e vara-vacanta. Distractie! Sunt o groaza de chestii tari de facut. Mie-mi vine sa urlu cand ma gandesc ca am examene de dat.M-am gandit deja ce pot face in vacanta, doar astept vremea.
Hai ca nu mai e mult si scapi de ele. Ale mele se termina pe 8 iulie.
Stiu eu ce sa faci: rechete construim, orichiar mumii gasim sau ne urcam pe turnel effel, ori descoperim ceva ce nu exista sau o maimuta dam cu gel, creem micro roboti sau creierul lui frankenstein, gasim un vultur bleg pictam un continent... sper ca ti-am fost de ajutor
Phu.:-s da cati ani ai?:d Eu dau luni la romana si miercuri la mate. Da pana se afiseaza notele, media, trebuie sa trecem liceele, pana aflu la ce liceu a intrat. se duce jumate din vara(intr-un fel c-o sa fiu stresata si ma voi gandi intr-una.:d )
Ce iti pica in bibilika ta
frate dar tu n-ai idei? ce naiba? capul tau e de fier sau din ce e? scuze ca ti-am zis asa dar chiar ma enervezi si m-a apucat si damblaua!
uite ce sa faci:
pc
book
sa iesi cu prietenii
deseneaza
scrie-ti ceva in jurnal(daca ai)
va poze animalelor tale
mergi la cumparaturi sa-ti cumperi haine
papa` multe fructe si apa
mergi pe strand
fa un sport:tenis, fotbal, baschet. orice!
altceva ce?
funda?
Tot ce nu ai apucat sa faci in restul anului, sa citesti o carte, sa te apuci de un serial, sa te apuci de un sport sau sa iti gasesti un hobby. Incearca sa faci cat mai multe excursii, chiar daca numai de o zi, sa te intalnesti cat mai des cu prietenii, la o piscina, o inghetata, o terasa, o plimbare seara prin parc.
Absolut ce vrei.Iesi cu prietenii daca te simti singur, faci teme ca sa nu uiti nimic, te relaxezi, te joci, si ...iti montezi un aer conditionat
Ce tot atatea teme...s-a terminat scoala...yupiiii