| WolfgangKreutzfeldt a întrebat:

Ce as putea să fac weekend-ul asta? Ceva idei?

12 răspunsuri:
| Eu2208 a răspuns:

Daca esti ca si fratele meu... Ia trenu pana la Brasov, plimbate prin paduri, mergi la restaurant, nu iti trebuie un hotel( poti sa vii noaptea inapoi ) Respira aerul proaspat de munte! Live!
Funda?

| Andreiuza22 a răspuns:

Dacă ai bani în pușculița (sau unde îi ți tu), ai putea sa mergi la cinema sau te poți duce intr-un magazin (de ce categorie vrei) sau dacă nu vrei sa mergi afară, poți să inventezi un joc in casa sau daca nu îți plac jocurile de genu, poți invită prieteni la tine (te poți uita la un film, sa te joci pe telefon/PC cu ei, sau ce vrei tu), dacă nu ai chef de astea, aduti aminte ce făceai în vară.
Sper ca te-am ajutat! Funda?

| CachiAlama a răspuns:

Idk,uite-te la anime-uri sau gasesteti o iubita

| m07constantine a răspuns:

Imagineaza-ti ca ziua de Luni nu mai vine! Astea sunt ultimele tale ore!
Inca nu stii ce vrei sa faci cu restul vietii?!
Scuza-ma prietene, dar ai trait degeaba pana acum, si de acum incolo o sa faci umbra pamantului degeaba...

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru CachiAlama):

Urăsc anime-urile si de iubită nu am nevoie deocamdată, am alte probleme pe cap si nici timp nu am de asa ceva deocamdată.

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru Andreiuza22):

Sunt sătul de stat in casă si cu banii stau cam prost, de pc nu poate fii vorba ca am o rablă, ceva de facut afară am nevoie...

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru Eu2208):

Stau cam prost cu banii plus ca nu cunosc pe nimeni acolo si nici locurile. Dacă as pleca la Brașov nici in pădure nu cred ca a-s ajunge.

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru m07constantine):

Sincer dacă as știi ca nu mai vine ziua de luni as face ce as face dar din păcate vine si daca fac ce am eu în cap umflu pe puțin 20 de ani de pârnaie.

| AlexCris a răspuns:

Carti, pictura, cantat "karaoke", vizitat fie singur/prietena, inregistrat filme, poze, multe multe multe.

| Eu2208 a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Am zis un exemplu, nu trebuie sa te duci la Brasov, poti sa te duci in alt loc

| m07constantine a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Dupa cum spuneam: no imagination whatsoever!
ah, da... poate ar fi bine sa mai pui un pic mana pe cartea de romana. aia de gimnaziu...

| Betty12345678 a răspuns:

Viziteaza-ti bunica.