Paaaai... As vrea cate un 10 de la fiecare profesor, un inel si o floare de la prietenul meu, o masina de la tata, o surpriza de la mama (in sensul sa vina acasa mai repede),... si multe altele
Ah si sa nu uit! Aia de la Bingo de la Antena 1 sa-mi dea mie premiul cel mare
Serios: mereu ma incanta florile, mai ales cele in ghiveci
Salut! Nu am pretentii la cadouri, atata timp cat in preajma mea imi vor fi alaturi persoanele dragi mie si vom petrece timpul simtindu-ne bine.
Cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit pana acum sunt viata, credinta, iubirea, prietenia si tot ceea ce mi-a fost dat de la Dumnezeu!
Sincer? as dori sa am o nora care sa ma aprecieze si sa mi faca baiatul fericit. altceva nimic pentru ca o mama doreste sa le fie copiilor bine ok te pup
Toate ti-se va andeplini, numai daca m-a anveti cum s-a trimit mersi. privgate...
Eu nu am pretentii la cadouri, niciodata nu am avut.insa mi-ar placea ca orice ar fi.sa fie daruit din inima.:Xcred ca un cadou ideal ar fi,, o dragoste adevarata
Sa am prieteni adevarati.deocamdata atat. poate si sa nu ma mai evite un baiat...si nici eu pe el.si sa spuna ceva el ca ma oftik rau...nu a spus nimic... ce tot vorbesc...nici nu ne-am vazut fata in fata...de o saptamana...
vnvrgvskjdv întreabă:
AnonimA întreabă:
Yurisa întreabă: