| r8driver a întrebat:

Ce cadou var placea sa primiti si de la cine?

Răspuns Câştigător
| Brigitta a răspuns:

Paaaai... happy As vrea cate un 10 de la fiecare profesor, un inel si o floare de la prietenul meu, o masina de la tata, o surpriza de la mama (in sensul sa vina acasa mai repede),... si multe altele laughing
Ah si sa nu uit! Aia de la Bingo de la Antena 1 sa-mi dea mie premiul cel mare happy
Serios: mereu ma incanta florile, mai ales cele in ghiveci big grin

16 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Pai... o carte de gramatica si ti-as darui`o tie.

| emy a răspuns:

Pentru mine, la ora actuala, cel mai frumos cadou ar fi o prietenie sincera.

| Gregory a răspuns:

Salut! Nu am pretentii la cadouri, atata timp cat in preajma mea imi vor fi alaturi persoanele dragi mie si vom petrece timpul simtindu-ne bine.
Cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit pana acum sunt viata, credinta, iubirea, prietenia si tot ceea ce mi-a fost dat de la Dumnezeu!

Răspuns utilizator avertizat
| EUSIATIT a răspuns:

Sincer? as dori sa am o nora care sa ma aprecieze si sa mi faca baiatul fericit. altceva nimic pentru ca o mama doreste sa le fie copiilor bine ok te pup

| bluerose a răspuns:

Un inel de la el happy

| r8driver explică:

Toate ti-se va andeplini, numai daca m-a anveti cum s-a trimit mersi. privgate...

| r8driver explică:

Ce cadou sinplu te-ai alesrolling on the floor ti-se indeplinestewinking

| :x:Xj.b:X:x. a răspuns:

Eu nu am pretentii la cadouri, niciodata nu am avut.insa mi-ar placea ca orice ar fi.sa fie daruit din inima.:Xcred ca un cadou ideal ar fi,, o dragoste adevaratathinkinghee hee

| roxyema a răspuns:

Sa am prieteni adevarati.deocamdata atat. poate si sa nu ma mai evite un baiat...si nici eu pe ellaughing.si sa spuna ceva el ca ma oftik rau...nu a spus nimic... ce tot vorbesc...nici nu ne-am vazut fata in fata...de o saptamana...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O cratima de la tine si un audi la la altcineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie-mi plac florile, sunt lesinata dupa ele, orice crizanteme tradafiri in ghivece sau nu, rosii albastre, orice floricica sa fie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un sac cu var de la tine. laughing
@furni-nu ai tu sansa aia...deja este promis la o alta fata. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai 10 la toate materiilelaughingsa vina toate surorile mele de craciun acasa(ceea ce stiu ca e imposibil)pai sa ma placa...:X... si chitara:X:X:X familia mea si prietenii sa fie sanatosi.

Întrebări similare