Depinde ce carti iti plac tie.Mie imi plac foarte mult romanele S.F. Daca iti plac uite aici cateva exemple: Nu plange sub clar de luna,Jurnalele Vampirilor,Twilight(Amurg,Luna noua,Eclipsa,Zori de zi), Micutele mincinoase(vol1, Perfect,Impecabil),Mai las-o moale cu fantomele,Fortele raului absolut(Invocarea,Revelatia,Rafuiala), Academia Vampirilor(vol 1, Initirerea,Atingerea umbrei,Juramant de sange, Limitele spiritului, Sacrificiul final). Astea le-am citit eu si mi-au placut foarte mult.acum depinde si ce gen iti plac.
Nu ziceam de tine... ziceam de cea care ti.a recomandat cartile cu sandra brown.citeste mai cu atentie.
Witney dragostea mea-e o carte de dragoste
Antichrista-e o carte despre 2 fete
Coliba unghiului Tom-e o carte foarte faina si trista
Arta conversatiei
Pe aripile vantului-e o carte de dragoste
Mataniile
Lolita
Love story si Oliver story-sunt 2 volume de dragoste.mie mi.au placut la nebunie
Scrisoare de dragoste-de Drumes:e o carte de dragoste
Vampirul laster sau lester(parca asa se chema)
Apa pentru elefanti
Ceva minunat
Sunt mai multe ca eu tot citesc din clasa a 6-a.Tot imi da profa de romana sa citesc si sa povestesc.Eu ti-am zis cateva dintre cartile care le-am citit.Mai stiu unele si mai faine doar ca nu-mi vin acum. Funda?
Buna. Mie imi place foarte mult Sandra Brown. :X Are numai carti de dragoste.O sa iti schimbe cu totul viata si comportamentul ( in bine)
Iti recomand cartile ei
Sandra brown are carti despre sex. Adica sunt niste pasaje foarte erotice acolo.Cred ca de asta iti plac tie.
100%Diana întreabă: