Depinde ce carti iti plac tie.Mie imi plac foarte mult romanele S.F. Daca iti plac uite aici cateva exemple: Nu plange sub clar de luna,Jurnalele Vampirilor,Twilight(Amurg,Luna noua,Eclipsa,Zori de zi), Micutele mincinoase(vol1, Perfect,Impecabil),Mai las-o moale cu fantomele,Fortele raului absolut(Invocarea,Revelatia,Rafuiala), Academia Vampirilor(vol 1, Initirerea,Atingerea umbrei,Juramant de sange, Limitele spiritului, Sacrificiul final). Astea le-am citit eu si mi-au placut foarte mult.acum depinde si ce gen iti plac.
Witney dragostea mea-e o carte de dragoste
Antichrista-e o carte despre 2 fete
Coliba unghiului Tom-e o carte foarte faina si trista
Arta conversatiei
Pe aripile vantului-e o carte de dragoste
Mataniile
Lolita
Love story si Oliver story-sunt 2 volume de dragoste.mie mi.au placut la nebunie
Scrisoare de dragoste-de Drumes:e o carte de dragoste
Vampirul laster sau lester(parca asa se chema)
Apa pentru elefanti
Ceva minunat
Sunt mai multe ca eu tot citesc din clasa a 6-a.Tot imi da profa de romana sa citesc si sa povestesc.Eu ti-am zis cateva dintre cartile care le-am citit.Mai stiu unele si mai faine doar ca nu-mi vin acum. Funda?
Buna. Mie imi place foarte mult Sandra Brown. :X Are numai carti de dragoste.O sa iti schimbe cu totul viata si comportamentul ( in bine)
Iti recomand cartile ei
Sandra brown are carti despre sex. Adica sunt niste pasaje foarte erotice acolo.Cred ca de asta iti plac tie.
Nu ziceam de tine... ziceam de cea care ti.a recomandat cartile cu sandra brown.citeste mai cu atentie.
100%Diana întreabă: