Vezi aici cateva exemple interesante:
http://www.divahair.ro/15-22_ani/6_variante_de_coafuri_rapide_pentru_scoala
Ma multe. mie imi place sa imi fac carare in zig-zag, sa imi prind o coada de cal sus, spic, codite impletite,(daca ai breton il poti prinde in mot si cu o coada), sau cand ma grabesc imi pun o bentita.
Sper sa iti placa ceva...si sper sa primesc o fundita!
Poi daca ai breton poti sa iti faci o coada normala, dar nu prea sus si dupa sa iti faci un coc si sa ii prinzi in asa fel incat sa nu se vada agrava care va fi pusa sub coda si dupa ce ai facut cocul sa iti tragi cateva fire de par din mijlocul cocului, iese foarte bine
Il poti prinde in vesnica coada de cal, sa-l impletesti, sa-ti fac un coc cu 2 3 suvite mai rebele, sa folosesti "banana", o coronita simpla, cu clesti. Poti exersa multe coafuri in fata oglinda si vezi cum iti sta mai bine.
Il poti impleti in doua, se poate si in trei, dar e ceva banal deja, un coc e fain, mai ales cu un elastic potrivit. Acum o coafura putin mai rebela, sper ca voi putea sa ti-o explic: cind faci 2 codite(jos) la prinderea elasticului, la al 3- lea cerc lasa coada sa atirne pe jumatatenu o prinde de tot, asa ceva merge si cu 2 cozi impletite. Iar acum o rugaminte:cine stie un mod deosebit de a-ti prinde bretonul, ceva pentru cl. 6...
Orice vezi tu ca iti sta bine...codite bandane... fa-ti putin timp si studiaza-te in oglinda...incearca parul in diferite moduri.de exp::daca ai parul inr-o parte.muta-l in cealalta parte si puneti diferite chestii [[floricele, agrafe mici]]...sau prinde-l in codite una sus si una jos.sau doua sus...sau lasate pe umeri...sau impletite... exista numeroase modele si moduri.trebuie numai sa iti folosesti imaginatia! sper ca ti-amfost de ajutor! pup GABBY
anonim_4396 întreabă:
XMaDiKaX întreabă: