anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce dieta imi recomandati, daca vreau sa ma apuc de breakdance?(fundabig grin )

Răspuns Câştigător
| Zanatare a răspuns:

Pai, in primul rand trebuie sa ai oasele foarte flexibile. Deci, trebuie sa incluzi mult calciu in dieta ta. Si multe fructe si legume. Breakdance-ul e foarte istovitor, deci trebuie sa ai multa energie. Fara energizante, nopti albe si fara fast food. Si trebuie sa bei multa apa. Iar, cel mai important, mult devotament fata de acest tip de arta, si multa rabdare. Breakdance-ul e ceva foarte greu de invatat, deci trebuie sa ai rabdare. Si, cine stie, poate ai talent si o sa-ti faci o cariera din asta mai tarziu.

5 răspunsuri:
| guardian18angel a răspuns:

... eu cand faceam breakdance, dieta nu era un punct important pe care trebuia sa-l respect.

Mancam la greu, orice era pe masa, dar faceam miscare inainte sa mananc, asta era ideea.

Sa mananci dimineata, neaparat, in primele 15-20 minute dupa ce te-ai trezit, in felul asta pui musculatura acolo unde trebuie in timp ce faci antrenament si... sa ai grija sa nu te lovesti :p

| Artemis16 a răspuns (pentru guardian18angel):

M-am lovit deja ..de mai multe ori :)) pana am reusit miscarea asta http://www.google.ro/......tp?/imgres deci o sa trebuiasca sa ma obisnuiesc cu asta :))

| guardian18angel a răspuns (pentru Artemis16):

Ma refer sa te lovesti tare, incat sa nu mai poti folosi... partea lovita. Asa stai pe tusa ceva saptamani, pana se,, vindeca"

| Artemis16 a răspuns (pentru guardian18angel):

Aha happy

| alina99999999999999 a răspuns:

Niciuna mcare sanatosa si micare