Înţeleg şi rostesc banalul "oh" deschizând ochii şi plutind în aer. Ceva deosebit? Pentru mine nu. Prin "viaţa e extraordinară. Trăieşte-o din plin!" înţeleg nimic mai mult decât nebuniile pe care le fac în fiecare zi. Aventura şi adenalina îmi curge prin vene, asta e sigur. Adevărul este că mereu mi-am dorit să-mi pun viaţa în pericol, măcar o dată. Viaţa este fantastică, dacă o înţelegi. Nu o poţi citi printre rânduri, e ceva magic, într-o formă banală.
Dacă vrei să o descoperi, trebuie să rişti. Cazi în prăpastie, în necunoscut, sau rămâi în acelaşi loc, plictisit pentru totdeauna.
Fii atenta... zici ca viata e anosta? ia pune-te an locul unuia care sta toata ziua antr-un scaun cu rotile, an locul unui orb care nu stie ce e aia lumina, macar atat, si o sa realizezi ca viata asta care tu o vezi asa insipida are totusi farmecul ei.nu te opreste nimeni sa-ti traiesti viata din plin, totul este sa stii cum sa o faci
Da, eu pot. Am învățat asta de-a lungul anilor. Ce înseamnă la mine să trăiesc viața din plin? Este important ce înseamnă pentru mine viața. Viața înseamnă copii, natură, zâmbet, fericire, joacă, cunoaștere, pasiune.Cum o trăiesc? Mă joc, fac ce-mi place, zâmbesc, alerg, citesc, pun entuziasm în tot ce fac, muncesc ca să-mi fie bine, sunt conștientă de tot ce e în jur și apreciez până nu e prea târziu. Pentru mine să trăiești viața din plin nu înseamnă "senzații tari", ci înseamnă să fac ce-mi place.
Si pe mine ma cam lasa rece chestia asta cu traitul din plin..sa fiu sincera nici nu pot sa dau o definitie pentru"a traii din plin" deci nu stiu ce inseamna! Lucrurile banale pe care le facem zilnic ne reprezinta ca oameni nu lucrurile extravagante! Viata nu e extraordinara, este grea, dura, fara a avea dreptul la o a doua sansa! Pentru fiecare lucru pe care il dorim trebuie sa muncim! Trebuie sa ne dam seama ca viata nu este doar roz ci mai are si nuante de gri!