| Loser0 a întrebat:

Ce e mai bun intre un I Phone si un Samsung glaxy s2 eu vreau sa il folosesc in mare pentru ascultat muzica si stat pe facebook, mess etc.Se merita sa imi iau IPod?

10 răspunsuri:
| ɱɨƙӭ a răspuns:

Din cate am inteles e ceva intre iPhone Samsung galaxy s2 si iPod, eu as alege iPod, din moment ce ai spus ca-l vrei mai mult pentru muzica si mess, etc.

| Gabi19971983 a răspuns:

Http://www.idevice.ro/2010/06/08/iphone-4-o-privire-in-detaliu/

Ti-l recomant!+ca e bun sa tot ce ai enumerat tu!

| MMaryus a răspuns:

Samsung galaxy s2 e mai accesibil

| Cybertron99 a răspuns:

IPodul nu ti-l recomand pentru mess, facebook, sincer. Intre iphone si Samsung galaxy s2 depinde ce vrei. Ideea e ca la un iphone nu poti trimite si primi poze si alte fisiere decat cu/de la un alt iphone, mare dezavantaj. Galaxy S2 are si un ecran ceva mai mare ceea ce e un avantaj. Personal la grafici mi se par mai tari ale S2-ului. La aplicatii si sistem de operare eu zic ca Androidul are aplicatii mai diversificate si ca si sistem de operare mie personal imi place mai mult. Totusi depinde totul si de prefernitele tale. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| Vamvu_Florian_1999 a răspuns:

Iphone nu iti garantez, se sparge mult mai usor ca Samsung-ul si un iPod nu se merita ia-ti un iPad daca e e mult mai performant si mai bunwinking
Funda, plz?

| Gabriel123tecu a răspuns:

Pai sa stii ca mai bine iti ei un ipod pentru ca este special conceput, dar daca verei sa si suni mai bine iti iei un iphone.

| Loser0 explică (pentru Vamvu_Florian_1999):

Nu incape in buzunar

| Loser0 explică (pentru Gabriel123tecu):

Mess,facebook si muzica, atat

| Anonimdyd a răspuns:

Cel mai ok este Samsung galaxy s2 nici nu se zgaraie usor, poti trimite melodii si la alte telefoane inafra de Samsung si este mai rezistent ca iphone

| Vamvu_Florian_1999 a răspuns (pentru Loser0):

Atunci ia un Iphone e ca un Ipad dar mai bunwinking bafta