| tabittha a întrebat:

Ce faceti cand va simtiti singuri, nu aveti bani si nu aveti nimic de facut, in afara de calculator, televizor? I'm bored to tears

Răspuns Câştigător
| Bernoullie a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi dilema. M-am apucat sa ma uit pe youtube la Batrani si nelinistiti si ma amuza f. tare sau poti citi Ingerul Mortii de Mihail Stroia, ce consta in torturarea prizonierilor dintr-o inchisoare.

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Bicicleta sau ma urc in masina si plec sa ma intalnesc cu niste cunostinte.

| JustDeedee a răspuns:

Te pui in pat cu capul in jos si te uiti pe tavan laughing Incerci sa te gandesti, de ex., la prietenu', la prietenele tale sau la orice altceva care sa-ti distraga atentia. Ascult muzica de multe ori, ma inveselesc repede laughing.
Atat. happy

| FesCuDungi a răspuns:

Ce fac? imi iau un joc de pe net si ma joc pana ma plictisesc mai rau, sau imi scot un film si il vizioneztongue

| OnnyMady a răspuns:

Ma ases pe pat si ma gandesc la lucruri frumoase

| LarissaMouse a răspuns:

Buna! stiu cum te simti.si eu m-am simtit asa cateva saptamani dar am trecut peste.mi-am zis ca nu are rost doar sa stau si sa lenevesc intruna.asa ca am inceput sa ies pe afara cu colegele mele si mi-a trecut.

| ZvT a răspuns:

Incearca... poker, filme, carti.

| ღOlimpiaRalukaღ a răspuns:

Ai putea citi ceva.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra aici : http://faraplictiseala.weebly.com/ NU O SA TE PLICTISESTI!

| mira26 a răspuns:

Cauta pe net filme in functie de genul preferat de tine si iti garantez ca nu te vei mai plictisi niciodata.Mai intai iti recomand sa urmaresti trailer-ul filmului ca sa vazi daca iti place. Poti invita un prieten la tine sa urmariti impreuna.Vizionare placuta!

| RuffledOwl a răspuns:

Desenez, citesc.

| Cata95ela a răspuns:

Citesc, desenez, caut chestii pe net sa mai treaca timpul.

| Bogdan_5420 a răspuns:

Poi in primul rand ...La un Film, gen Comedie, Si restul timpul mas petrece cun meci de footbal cu prietenii sau ceactivitate iti
place tie

| nimenialtudecateu a răspuns:

Ehh... plictiseala la batranete nu la tineretehee hee