| AvalohAlyn a întrebat:

Ce faceti in vacanta aceasta?

Răspuns Câştigător
| Firdinica a răspuns:

Cum voi fi obligata sa petrec timpul cu surorile mele foarte mici, vara asta imi voi face un plan cu ce o sa fac vara urmatoare. Eventual ma voi gandi la ceva care sa ma tina ocupata si sa trebuiasca sa plec cat mai mult de acasa. In schimb, vara viitoare pot face ce vreau pentru ca o sa mi castig libertatea big grin prin mijloace mai putin drepte.

10 răspunsuri:
| Mihai023 a răspuns:

Eu unul mă gândesc sa îmi petrec timpul cu prietenii și sa mă distrez prin cluburi, evenimente și chiar activități în aer liber cum ar fi mersul cu bicicleta, plimbări prin pădure și alte chestii pentru ca fiind de la tara îmi permit multe activități. big grin Sper sa te distrez foarte mult vara aceasta! happy

| 愛日本 a răspuns:

Invat,slabesc,merg cu bicicleta, citesc, vizionez filme & seriale

| Mafiotu007 a răspuns:

Da.Funda?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Le Paris

| razvanrux a răspuns:

Jocuri

| AvalohAlyn explică (pentru Firdinica):

Sa nu-mi spui ca pleci de acasa si-ti gasesti libertatealaughing)

| Aimee33 a răspuns:

Acum vreo doua saptamani am venit de la mare, unde a fost foarte frumos si linistit.In restul verii ma voi distra cu cea mai buna prietena si ma voi pregati pentru evaluarea nationala de clasa a opta. Iar prin august voi merge la tara, la bunicii mei. happy

| Skrillex91 a răspuns:

Pai: merg in tabara "Delfinul" la Navodari Dupa aceea mai merg si cu familia la, dar nu stiu cat laughing Stau in casa, in pat, lenevesc, merg in parc ( daca am chef) nu o sa-mi pese de teme laughing Glumeam, in septembrie le fac eu...mereu! Pana atunci... " belesc menta"laughing)✌

| Cosmin86 a răspuns (pentru Mafiotu007):

Aha, dai sfaturi de muschi si vorbesti despre "kay" greene, dar CERI FUNDA ca un COPIL.

Esti un COPIL care comenteaza si el, nu? laughing)

FAce el antrenamente 6 zile / saptamana... dar cere FUNDA! laughing))

| Mafiotu007 a răspuns (pentru Cosmin86):

E doar o gluma, tu te-ai uitat la toate raspunsurile mele? Esti cam frustrat copilas.

Întrebări similare