Muzica, poezie, plimbare, scris memorii, privit si admirat natura, filozofat, sofat, pedalat, papat cioco, banana, berica, facut Dragoste! Revino-ti!
Eu dorm. dorm mult iar cand ma trezesc sint bine dispusa. nu vreau sa ma gandesc la lucruri triste, nu vreau sa fiu coplesita de tristete si atunci cand ma ajunge, fug de oriunde m-as afla, acasa si dorm. e cel mai bun leac pentru mine. cand ma trezesc pun muzica buna, buna si ma bucur ca am trecut peste criza.
In primul rand trebuie sa gasesc motivul tristetii mele, oricare ar fi el... orice as face ca sa ma relaxez, sa uit, nu poate dura prea mult...gandul imi fuge la problema care m-a intristat...Asa ca "investighez" cauza... Odata rezolvat acest obiectiv incerc sa remediez atat cat pot de bine si eliberarea va veni imediat...ca o povara care mi se ia de pe umeri... Daca nu pot rezolva singura acest lucru, cer ajutorul sotului sau altui membru de familie... dar nu tergivesez...pentru ca acumularea de tristete si ganduri negre duc la nevroza...si asa mai departe!
Plang...si uneori spun lucruri prostesti...cum ar fi, ca vreau sa "mor" si din astea.
Cand sunt trista incerc sa uit de ce sunt trista si ca sa ma relaxez si sa-mi revin beau o cana de ceai de menta iar apoi stau intinsa pe pat pana atipesc
Pai atunci cand esti trist trebuie sa uiti tot ce te face sa iti amintesti de acel lucru si sa sculti muzica buna
Depinde din ce motiv esti trist daca esti tristdin dragoste poti sa te descarcin plangand sau vorbind cu cel mai bun prieten care sa te ajute, daca esti trist din cauza problemelor scolare gandeste-te ca tu trebuia sa faci ceea ce vrei tu nu ce spun profesori dar trebuie totusi sa inveti, daca esti trist pentru ca cineva te-a tradat gandeste-te ca viata merge inainte si ca mai tarziu aceea persoana v-a regrete amarnic, nici odata nu te gandi la lucruri triste gandeste-te mereu ca viata merge inainte si ca trebuie sa tii pasul cu ea nici oadata nu trebuie sa te gendesti la lucruri triste din trecut ci sa infrunti viata cu capul sus si mereu sa te gendesti ca dumnezeu te rasplateste cu un lucru bun mereu.
Eu cand sunt trista ascult muzica "trista" si plang ca sa ma descarc si uneori ma mai si tai
Pai depinde de motivul tristetii.Eu atunci cand sunt trista ascult muzica lui Michael Jackson, ma uit la televizor, Ma joc pe calculator, si daca vreau sa scap de tristete imi pun glume pe calculator si asta ma face sa rad si atunci devin incet incet mai vesela. Acesta a fost comentariul meu Ma@@yE [; x].
Mergi inainte si lasi ca aceasta stare sa treaca natural, iti schimbi directia gandurilor inspre ceva care iti place, care te inspira, nu te forta sa faci ceva atunci, fac doar ce iti face cu adevarat placere, adica nu te apuca sa scrii vreun eseu sau sa-ti faci tema la mate, ca nu va iesi nimic. Mai bine canta, danseaza sau fa orice iti face cu adevarat placere!