Te duci in parc, iar cand ajungi acolo o sa vezi copii cum se joaca cu mingea si tu te vei bucura pentru ei, iti pui castile de la telefon si vei asculta muzica care iti place; in timp ce vei asculta te vei gandi la motivul care tea intristat.Acasa te vei duce in camera ta si vei vorbi cu cea mai buna prietena.
mananc cioco , ask muzica sau sun o prietena, desi nu prea des se intampla sa fiu trista mai degraba eu inveseles oamenii
Nu stiu ce am sunt trista mereu, nu sunt emo sau ceva de genul dar sunt trista, si plang rar si nu las pe nimeni sa stie fiindca nu-mi place sa stie toti asta, si nu gasesc nici un remediu
Nu stiu ce sa fac cand sunt trista. De spus la cineva nu pot. D facut ceva, nu pot ca sar mama si bunica : " Ai ceva? ", pur si simplu nu am de ales decat sa imi spun : "Pentru asta sunt trista eu?! Ha, nu pot sa fac un lucru atat de prost" ( sa ma intristez). Stiu ca vb superficial, dar pe mine ma face sa ma simt mai bine.
Daca esti trist ar trebui sa aculti o muzica vesela, sa spui ceea ce te supara unui prieten sa iti amintesti momentele vesele ale vietii si sa uiti ceea ce te-a suparat
Iei si plangi si asculti muzica si iti imaginezi, cu zambetul pe buze si cu lacrimi in ochi, cum se putea intampla dar mult mai bine, am incercat asta pentu ca si acum sunt afectata deoarece imi place mult de un baiat si uneori am plans din cauza lui
Eu cand sunt trista ascult muelodiile mele pref de la justin bieber (triste sau despre dragoste)taylor swift sau paramore.sau mai stau la geam cu laptopul in brate si ma uit la un film (de dragoste, trist sau comedie)sau citesc o carte buna(seria amurg)sau ma descarc celei mai bune prietene sau unei persoane care ma intelege cel mai mult(mama))):-p