Pai eu nu mai pot.nu mai suportt el nu ma iubeste ...si cam permanent sunt trista. de ce? asta imi e crucea si trebuie sa mi-a dus asa cum e pentru sa iisus a duso cu foarte multe necazuri. asa ca eu cand sunt trista acult o muzica linistitoare referitoare la supararea mea.va sugerez si voua.
Eu ascul muzica buna cum ar fi Justin Bieber - One time... Eu nu plang pentru ca asa nu ajungi sa te descarci danseaza, canta fa ceva care iti place cel mai mult si se rezolva.
Si daca te paraseste cineva nu fii trist mai sunt multi baieti pe pamant sau poate nu te paraseste si vrea sa fie inapoi cu tine! Trebuie sa mearga.
Pai cand sunt trista ma duc la baie ma spal pe ochi ma uit atenta la mine in oglinda si incerc sa imi dau seama ca nu imi sta bine sa fiu trista o sun pe mama si incerc sa ii spun motivul supararii mele ma machez si ma imbrac frumos imi scot cea mai una prietena afara sau daca e prea tarziu ma duc si dorm la ea spunem povesti de groaza impreuna cu sora ei si incerc sa ma distrez si sa plang de fata cu prietena mea si incerc sa ma calmez ea ma consoleza si plage si ea cu me si totul va fi uitat
Daca te-ai certat cu cea mai buna prietena te gandesti la motiv daca nu ai avut nici o vina atunci asteapta pana se rezolva de la sine! Daca te-ai certat cu parinti fie ca e vina ta fie ca e a lor cerele scuze! Sti de ce? o sa te creada un bun copi dar sa va spun un secret cand va cereti scuze sa fie din inima pentru ca poate la momentul respecti nu va dati seama dar ei sunt lumina in viata voastra! Credeti-ma am trecut prin asta si am experienta!
Incearca sa gandesti pozitiv sau sa mananci o inghetata daca iti place,sa iesi cu cainele daca ai, sa asculti muzica, filme de comedie.
mananc cioco , ask muzica sau sun o prietena, desi nu prea des se intampla sa fiu trista mai degraba eu inveseles oamenii
Nu stiu ce am sunt trista mereu, nu sunt emo sau ceva de genul dar sunt trista, si plang rar si nu las pe nimeni sa stie fiindca nu-mi place sa stie toti asta, si nu gasesc nici un remediu
Daca esti trist ar trebui sa aculti o muzica vesela, sa spui ceea ce te supara unui prieten sa iti amintesti momentele vesele ale vietii si sa uiti ceea ce te-a suparat
Iei si plangi si asculti muzica si iti imaginezi, cu zambetul pe buze si cu lacrimi in ochi, cum se putea intampla dar mult mai bine, am incercat asta pentu ca si acum sunt afectata deoarece imi place mult de un baiat si uneori am plans din cauza lui
Eu zic sa plângi un pic ca sa te descarci si sa te gândești la cele mai frumoase lucruri trăite!
Eu ascult muzica trista stau singura si plang! ma gandesc la motivul tristeti mele, imi aduc aminte de momentele bune din viata mea!
Eu de obicei ascult muzica trista si imi amintesc de ce sunt asa incer sa uit de asta, sa ma recreez si uit de toate
Eu plang si Ma descarc asta cand imi amintestc de tatal meu ca de cand m-am nascut pleaca la munca in alte tari.ganditiva la cei mai bun si daca plangeti voi plang si pariniti vostri in sufletul lor. daca nu sunt langa tine.
Eu cand sunt trista ascult muzica "trista" si plang ca sa ma descarc si uneori ma mai si tai
Pai cea mai buna solutie este de a sta cu o persoana draga gen cea mai buna prietena si cu siguranta ca-ti va ridica moralul
Vb cu cineva care stiu ca ma va inveseli sau sa imi dea un sfat bun la mine mege
Cand sunt trista incerc sa uit de ce sunt trista si ca sa ma relaxez si sa-mi revin beau o cana de ceai de menta iar apoi stau intinsa pe pat pana atipesc
Pai atunci cand esti trist trebuie sa uiti tot ce te face sa iti amintesti de acel lucru si sa sculti muzica buna