Nu-i baga in seama.Nu-s fana JB,da' nici nu-mi pasa cine il place si cine nu pe Justin Bieber
Ma rog,revenind.Ce pot zice,cand am venit,de exemplu, de la scoala, m-am pus pe sforait (l a figurat vorbind, ca eu nu sforai, sa se inteleaga ).
Ma joc jocuri si urmaresc Let's play-uri...Citesc bloguri si urmaresc vloguri (sper ca sti diferenta,daca nu,cauta pe google). Cartile preferate (le citesc,subinteles). Scriu intr-un word tampenii,gen : ce cred eu despre ala, ce nu-mi place la ala,etc.
Proiecte pentru la scoala,portofolii,etc.
Desene.Da,da,nereusite, dar totusi.
Anime-uri / filme / seriale. Daca nu sti ce-i ala "anime", cauta pe google sau wiki.
Gandurile oamenilor, inventii ciudate, chestii care sa ma amuze.
Ficuri (povesti scrise de amatori - sau nu - cu personaje dintr-un anime.Revin,daca nu sti ce inseamna, cauta pe google)
Sport.Sau ies afara pur si simplu, intr-un loc linistit, ma asez pe o banca sau undeva si...stau.
Inventez sau fac experimente la fizica, chimie, sau, repet, inventez.
Prietenii.Lucru asta cuprinde : ies afara cu ei,vin ei la mine (sau la singural), jucam diferite chestii, sau pe calculator vb. prin webcam, etc, etc.
Ma uit pe prog.tv si caut filme care le-as putea urmari la noapte.
Horror.Noapte alba
Steaguri, sau desene care au citate amuzante pe ele...sa rada colegii,maine, sau prietenii, oricand.
Ce sa-ti mai zic, mai. Dand un search pe google asa : " ce faci cand de plictisesti TPU ", vei primi o gramada de rezultate.
Cauta.
Succes
Daca ai poze cu jb la avatar, te duci si sari in mod repetat de pe cel mai inalt pod din comuna, pana nu mai poti sari.