anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faci tu in timp liber?

16 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

Nu prea am timp liber! dar in putinul timp pe care il am, daca e vara merg la piscina iar pe timp de iarna ies la plimbare in aer rece! si stau la laptop-ul in brate in amandoua anotimpuri!

| gabitza05 a răspuns:

Stau pe net, ies in parc, citesc, ma bronzez big grin

| gabitza05 a răspuns:

Stau pe net,ies in parc,citesc,ma bronzez big grin

| RamonaMn a răspuns:

Ce fac eu in timpUL liber? tongue
Stau pe TPU! Tu?

| aneta a răspuns:

Stau la PC, asc muzica, gatesc uneori, fac curat, ies in oras, merg la strand, merg la prietene si de multe ori ma plictisesc:p

| galileo a răspuns:

Ceau. Timpul liber e bine sa te relaxezi si sa te odihnesti. Deocamdata sunt in vacanta si am tot timp liberhee hee. Insa, in timpul scolii, timpul liber mi-l petreceam in fata PC-ului, in aer liber alaturi de amici. De obicei cand stau in fata Pc-ului ma uit la vreun film, ascult muzica, ma uit la diverse predici crestine. In aer liber imi place sa ma plimb cu bicicleta.

| danutzsan a răspuns:

Pictez, citesc sau incerc sa scriu poezi si lucrul cel mai important, nu las sa treaca viata pur si simplu pe linga mine.

| leonet09 a răspuns:

Eu nu fac nimic altceva decat vb pe tel si stau pe PC

| ionnik a răspuns:

Citesc. daca am cu cine vb stau pe messthinking ma duc la piscina happy

| ionnik a răspuns:

Citesc.daca am cu cn vb stau pe messthinking ma duc la piscina happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Computer, oras, sala si piscinahappy...asta fac euhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Citesc, ma joc http://jocuri.itbox.ro/jocuri-indemanare/bobbles-3/ sau pur si simplu ma invatr prin camera... :)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.
Timp liber?
Dorm, asta fac in timpul liber.
Sunt intr-o continua miscare.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ascult muzica.

| BiaBella a răspuns:

Merg la tara e super stau la aer curat, ma plimb pe ''Aleea Minunata'', ma joc cu vecini bunicilor, ma urc in copaci si as vrea in weechend-ul asta sa fac o casuta in copac pentru mine si verisorul meu, mai merg la piknic langa un rau cu o prieten/a unde e liniste, pace si ma scald in apa (vara). Imi place sa intru si aici pe TPU!big grin

| anonim_2791 a răspuns:

Yo in timpul liber plec la tara sa ma relaxez sau la earba verde, munte etc

Întrebări similare