Dar acum serios, cu ce o ajuta o melodie?
+ ca eu stiu ca FONT inseamna tipul de scris (Times New Roman / Comic Sans / Jokerman etc...)
Pt AnimeDotKageFan : daca te referi la tipul de text (vezi mai sus), eu as zice Jokerman ca e mai funky, daca te referi la culoare, eu merg pe negru / portocaliu
In sfarsit cineva care stie la ce ma refer
Multumesc!
Am raportat-o pe cea care a pus melodia si acum e suspendata.M-am saturat de utilizatorii astia.
Ce maaa? TU ai zis la inceput chestia aia cu melodia, apoi, vazand celelalte rasmunsuri, ti-ai dat seama ca tu erai aia mai cu capu... si ai raspuns si tu cu niste fonturi de care toata lumea stie (bine, nu zic acum ca e un raspuns prost, dar pur si simplu nu m-a ajutat.). Apoi TU singura zici ca ai raportat-o pe cea care e pus melodia (da. adica TU) si te mai si saturi de utilizatori al tine, of, of.
Asta-i o lume ciudata. :-
OOOOOOPPPPSSS... valeeeu, ce proasta is ))) am facut o confuzie ) nu vazusem raspunsul lui bbxbeibiiii, si, si. offf, doamne. Scuze! Nu vazusem nici macar ca tu dadusei reply la bbxbeibiiii, si dupa raspunsuri parea foarte ciudat, stii, ca primul tau raspuns pe care il vedeam cred ca era reply-ul tau, apoi celelalte... oricum, Nu ma raporta)
Scuze. (din nou)))) in loc de bbxbeibiiii, vroiam sa zic de fapt cea care a pus melodia, dar nu dadusem bine Ctrl+C
Doamneee! Intrebarea asta a mea devine cred. cea mai interesanta de pana acum. mai ales ca eu fac confuzii peste confuzii
Scuzati tot deranjul creat, mai ales daηă
SweetThings întreabă: