Pentru că te-ai gândit la ea, ai adormit cu gândul la ea, iar mintea ta, ți-a „jucat o festă"
Asta pentru ca ai ramas cu gandul de la inmormantare, se spune ca visam ce gandim si te-ai gandit la inmormantare. Nu e nimic, o sa vezi ca o sa fie ok.
Pai persoana care a murit era in varsta si am visat ca sotul ei a venit la parintii mei ca sa imprumute niste bani si tata vorbea cu dansa la telefon, iar eu nu stiu cum ascultam conversatia de pe alt telefon si sotul ei ne-a cerut 100 de lei si aia erau ultimi bani a lui tati si acea femei a sunat sa mai ceara niste bani, iar tati s-a dus si a scos de la banca bani ca sa ii deie. Si eu plangeam in vis pentru ca ma bucuram ca a reinviat.
Buna.e normal sa visezi p cineva de care ai fost atasat si care nu mai este printre noi! mi s a intamplat si mie de nenumarate ori sa o visez p mama care n mai este printer noi de 3 ani.seara de seara visam ca a inviat! dar cu timpul trece! acum as vrea sa o mai visez dar nu stiu dc nu o mai visez deloc! mi e dor de ea in fiecare seara, aveam 18 ani cand a murit si era totul pentru mine!
Nimic.Nu trebuie să interpretezi visele.
De cele mai multe ori visezi lucruri obișnuite, persoane pe care le cunoști etc.
Faptul că ai visat-o când a murit, e o coincidență.Nu te speria.
Baftă!