Nu inseamna ceva. Adica stii cum faci semnul acela cu ranjitul :d ( : D ) in loc de : care sunt ochii pui x. Adica ranjit mai "rautacios".
Ei bine nici eu nu stiam ce inseamna xD dar totusi il foloseam.acum ca stiu ce inseamna.parca e mai naspa.eu credeam ca e ceva asa mai rock ceva de genu' dar totusi e cool semnu by Parry xD
Scrie xD pe o foaie si apoi intoarce foaia asa incat x`ul sa fie sus si d`ul joc.Asa sigur il vezi
Va zic eu da fiti atenti ca am vazut numai comm stupide xd vn de la dead care ins rau inseamna ca si cum te-ai exprima mai rautacios de fat am intalnit foarte des la mine si prieteni mei care suntem rapperi si se foloseste foarte des daca ai de gand sa te faci rapper o sa vezi ca o sa intalnesti copii care folosesc (xd)
"xD" sau "XD", un emoticon folosit pe internet pentru a exprima un ras foarte tare, ceva de genul "lol" sau "" sau "=]]" sau pe romaneste exprima "mor de ras" ma prapadesc de ras" ma intelegi tu
Http://www.pulsarmedia.eu/......per.jpg... acesta e emoticonul pentru xD... sper ca te-am ajutat
Doamne am citit atatea prostii in cat nu mai rezist trebuie sa afle si romanu nostru ce inseamna xD poate unii nu o sa ma creada dar xD provine de pe second life xD=aiure deci nu inseamna nici zambet malefic nici entuziasm nici mort inseamna aiurea