anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna xD in limbajul de pe messenger?

Răspuns Câştigător
| JackieSue a răspuns:

Nu inseamna ceva. Adica stii cum faci semnul acela cu ranjitul :d ( : D ) in loc de : care sunt ochii pui x. Adica ranjit mai "rautacios".

119 răspunsuri:
| edy_3037 a răspuns:

Adica :d sambetul acela fundita?

| AlYnA_6106 a răspuns:

XD inseamna cum s-a spus entuziasmat big grin...

Alte răspunsuri
| AnnAD4rK4ng3L a răspuns:

XD = big grin
nici pe departe dead...

| Al3Kss a răspuns:

Cred ca e ceva intre big grin siwinking scris xD, k si cum ranjesti si faci cu ochiul! x mic [ochi inchis] si D mare [ranjet] pac si XD ranjesti cu ochii inchisi stransi sau te uiti crucis ca mr. bean si ranjesti k bou! sigur asta e deci te uiti crucis si ranjesti ori cu ochii stransi ori faci cu ochiul cand ranjesti cand e scris xD. fundita ca am stat sa citesc toate raspunsurile si sa ma si gandesc. plz XD!

| AndReeeeBăă a răspuns:

XD inseamnaa pentruu Dumnezeu in spaniola...

| YoYoJuSt4U a răspuns:

Inseamna ceva de genu"te iubesc" sau un ras sarcastic

| Morgăă a răspuns:

XD inseamna |Raset Malefic| Un fel de Mwhahahaha eu nu l-am imvatat de pe mess de pe alt ceva...

| Râde_Miiru_1990 a răspuns:

Lol frt, folositi asta aprp zilnic si nu stiti ce inseamna. este >< plus D de la zambet. >.< d... Doamnee. intoarce capul spre stanga si ai sa vezi.happy

| Sieside a răspuns:

XD inseamna un fel de big grin dar extrem.Un emoticon nebun sau ceva de genul happy.Nu inseamna chiar rautacios sau "Dead" cum zic unii rolling on the floor), si stiu foarte bine, eu stau mult pe chaturi big grin.

| llKagllKagome99 a răspuns:

Inseamna foarte fericit. ceva gen.rolling on the floor lesina fericit cel putin pentru mine XD rolling on the floor

| Alexandra_Ancuța_1995 a răspuns:

X= vine de la ceva malefic D= vine de la big grin Deci cum ar fi un fel de big grin devil amestecat

| ungureanualex a răspuns:

XD este ceva intre devil...rolling on the floor si... big grin

| ReflexxD a răspuns:

XD, inseamna un ras malefic.

| ReflexxD a răspuns (pentru anonim_4396):

Cand mori, zambesti, nu?

| DjRasfatzata a răspuns:

XD vine de la un emoticon folosit pe xat.ro se foloseste intre paranteze,,(XD)" cam asa daca doresti sa afli cum arata intra pe un xat online si folosesteltongue

| dasdfsdfdf a răspuns:

Mah xD dupa msn messenger ce inseamna un ras malefic nu e alta porcarie e ceva gen devil doar ca pe msn

| Nappi a răspuns:

XD ii folosit atunci cand razi foarte tare... Xul sunt ca si ochii incruntati si D ul e gura deschisa larg...

| CybergShark a răspuns:

Intoarceti xD ca toate celelalte semne.
xD vrea sa zica ceva care te-am socat, uimit, te-a dat pe spate, cam asa ceva.

| EmOoKidD a răspuns:

Salut!happy Nu inseamna ceva anume... e ca si cum ar fi emoticonul acela "big grin", dar in loc de ":" care reprezinta pui "x" adica cun fel de ochi mai rautaciosi. Deci practic reprezinta un ras rautacios! happySper ca te-am ajutat!

| helo12 a răspuns:

Simbolu xD inlocuieste "LOL" (laugh out loud = razi cu voce tare) uite, daca stii putina engleza si nu ma crezi: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=XD

Alte răspunsuri
| LecorseCodIV a răspuns:

Xd inseamna casi cum esti smecher si zambesti. Sper ca te-am putut ajuta.

| AleFizzy a răspuns:

Imi e rusine ca traiesc in Romania... Ca sa va dati si voi seama ce inseamna uitati link-ul cu poza : http://images2.fanpop.com/......23_300.jpg

| Alyyy10 a răspuns:

Buna happy
Este un simbol care se foloseste la chat
are in locul ochilor un "X" si un zambet larg ca la big grin (de aici vine "D")

| Alexandrak2002 a răspuns:

Imagineaza-ti ca in loc de,,:" este,, x".
xD
Pe WhatsApp exista acest emoticon.