Timpul liber se face, deci nu vine el de la sine. Poate ma intelegi catusi de putin, domnisorule... Timp liber= relaxare, destindere...
Un timp ales de tine in care eventual nu te deranjeaza nimeni si faci ce-ti place, sau dimpotriva ti-l petreci cu cineva drag, dar ai o activitate placuta.
Pot sa-mi desfasor hobby-urile, sau sa citesc o carte, sa stau cu prietenii.sa fac ceva ce in timul saptamanii (Luni-Vineri) nu pot sa fac.Sau poate este si o perioada de odihna.
Timp in care fac ce vreau: nu sunt la scoala, nu-mi invat, nu plec in oras; ci pur si simplu fac ce vroiam sa fac demult:ma uit la un film, dansez, ascult muzica, ma relaxez etc
Timp in care ma relaxez, si fac tot ceea ce imi place: stau cu prietenii, ma uit la un film, ies in oras, la cumparaturi, ma intalnesc cu prietenul, etc.
Dupa ce ti-ai terminat toate treburile care sunt importante, apoi apare si timpul liber
Adica nu sunt nevoita sa ma duc la scoala, sau la cumparaturi, sau la servici; ci am timp pentru mine sa`mi desfasor ziua asa cum vreau!
Buna intrebare! La mine cred ca lipseste, o sa ma gandesc atunci cand am timp liber.
Mada întreabă: