Athos, te rog mult să scrii "mai ştiţi despre..." în loc de "m-ai stiiti de...".
Spre deosebire de tine, eu chiar ştiu să scriu. Ai mare grijă cum scrii, părerea mea...
Scriu si grabit si in al 2-lea rand daca nu stii raspunsul la intrebare papa
Da, ai dreptate. Atunci când eşti grăbit îţi mai scapă vreo literă, o mai uiţi, se mai întâmplă, şi eu păţesc.
În cazul tău, atunci când scrii greşit "v-a mai scoate" în loc de varianta corectă "va mai scoate" (timpul viitor pentru verbul "a scoate", adică eu voi scoate, tu vei scoate, el/ea VA mai scoate, etc.), în acest caz tastezi caractere în plus, tastezi o cratimă unde NU trebuie să o foloseşti. Din păcate, nu mai este grabă, ci este necunoaşterea limbii materne. Cred că ar fi bine să te gândeşti un pic la toate acestea şi să încerci să te corectezi. Ca tine, mai sunt milioane, nu este nicio problemă, încearcă să ieşi din mulţimea aceasta a celor care nu ştiu să scrie corect în limba română, este ruşinos. La asta m-am referit.
O zi excelentă şi succes cu Mattyas, whoever he is... (:-))).
Ce ai facut ai cautat pe google si ai dat copy dupa paste? nu te mai da destept daca nu esti poti sa scrii de acum tot ce vrei eu nu te mai bag in seama ciao
Si mattyas este un cantaret hai ciao ramane valabila chestia cu nebagarea in seama
anonim_4396 întreabă:
aabbccddeeffgghhiijjkkllmm întreabă:
ContDOARdeINTREBARI întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: