Engleza.E foarte misto si f. utila. Daca stai si o inveti nu e grea deloc, adic sincer este dar nu ca franceza.
Mereu ma visez vorbind engleza la perfectie dar inca sunt in invatare
Eu engleza ti-as recomandao.
p.s-ador accentul francez
Imi place mai mult engleza (am 7-8) si franceza dar mai putin (da am 10-9) Funda?
Imi plac aman2. Franceza imi placea in clasa 5.6 si 7. dar acum nu... English is number 1.E si foarte importanta in strainatate.Te sfatuiesc sa iti placa mai mult Engleza:d
Engleza.
Fac franceza de 7 ani, dar nu s-a prins mia nimic de mine
Engleza o stiu de cand ma stiu, habar n-am cand am invatat-o
Engleza - pentru ca se invata foarte usor si imi place foarte mult sa o invat
imi place si franceza pentru ca e o limba frumoasa si placuta, dar seinata putin mai greu decat engleza
la clasa imi place aman2 fiindca la ambale am 10 si ma inteleg bine cu profele
Imi place mult ENGLEZA deoarece cand o sa fim mari poate o sa mergem intr-o alta tara si ne va ajuta extrem de mult!(ENGLISH because I love when I can be great one to go into another country and will help us enormously! )
Imi place foarte mult si Franceza deoarece seamna putin cu limba romana si o inteleg mai repede.(J'aime vraiment parce cu'il ressemble un peu avec le français et le roumain et à comprendre plus rapidement.)sper ca am tradus bine! deci prin faptul acesta se poate intelege ca imi plac ambele materii.pup:*
Engleza
franceza e foarte grea si naspa fac de 5 ani ))
si de abia stiu 2 -3 verbe sa le conjug si nici pe alea bine
Engleza o adooor:X:X:X.Materia mea preferata.Franceza o uras....bleah! ....nu-mi intra nimic in cap, poate unde profa mea are stil de predare gen liceu iar eu sunt inca la gimnaziu