anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti de mesajele de tipul "adresa ta de e-mail e castigatoare o suma mare de bani"? Sunt reale sau sunt inselatorii?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Inselatorii, precis. Toate.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Inselatorii... Am trecut printr-o experienta de genul acesta... Era ceva din Nigeria... Si... site-ul pe care l-au dat era fals... Castigasem la o promotie care nici nu exista... Si trebuiau facute diverse aranjamente... Sunt destul de bine puse la punct lucrurile astea... Si daca nu esti putin atent s-ar putea sa o "musti". Cauta eventual la "scam" adresa de la care ai primit mail-ul si daca le gasesti acolo nu avea incredere in ei. Bafta!

| kh1ss a răspuns:

Sunt porcarii

| cotzobel a răspuns:

Sunt niste abureli de 2 bani...nu cred ca ai putea sa castigi chiar asa de usor...si mie mi. a aparut un mesaj de asta ca as fi castigat un audi A6rolling on the floor. dar nu am cazut in plasa lorhappy

| Uana_5406 a răspuns:

Minciuni
sa nu raspunzi!

| Ella_6365 a răspuns:

Sunt numai inselatorii. eu am primit de o gramada de ori, chiar si unul in engleza ceva gen 'windows company', cu strada cu tot, parea chiar real, dar nu trebuie sa le bagi in seama, e ceva gen acele reclame pe site'uri 'esti al 99999lea ce intra pe site, e ziua ta norocoasa, da click!'

| kufu a răspuns:

Daca sti ca ai participat la vreun concurs, nu e inselatorie. Dar acolo nu o sa castigi miliarde big grin
Ai grija insa pentru ca foarte multe sunt de metode de tip Phishing prin care ajung sa iti afle datele de pe cardul de credit.