| Gabriela2 a întrebat:

Ce parere aveti de Samsung 5560i? Daca aveti sau ati avut telefonul ma intereseaza sa aflu daca ati avut probleme cu el sau daca se misca mai greuthinking Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| RazzyFUnik a răspuns:

Http://www.emag.ro/......lack-19804

Telfon bun la pretul lui.
Am asteptat sa il am macar de o luna dupa ce l-am cumparat, sa nu ma avant in pareri. Carcasa este de calitate, nu misca nimic la ea, display-ul generos si luminozitate foarte buna.

Din cate am vazut, nu e un telefon foarte raspandit, deci aplicatii si jocuri special pentru el nu am vazut, dar partea buna e ca merg la el toate aplicatiile/jocurile/wallpaper-ele de la Samsung S5230, si de ele e plin net-ul.

Mai face uneori mici probleme la unele retele wireless la care semnalul este prost, insa odata conectat se tine bine, navigarea este foarte rapida. Ar merge un Firefox, de Opera Mini sunt satul, si singur-ul plus pentru browser-ul implicit este ca la intoarcerea pe orizontala a telefonului se intoarce si imaginea, ceea ce la Opera nu am vazut.

Interfata este foarte usor de folosit, are o gramada de widget-uri incluse (un mare plus pentru cel de la AccuWeather, care merge foarte bine), restul cu google si facebook nu ma intereseaza. Google maps (aplicatie inclusa) merge foarte bine.

Bateria ma tine vreo 4 zile, folosit si vorbit la el in fiecare zi. Ce-i drept, muzica nu ascult, si nu ma uit la filme, mai intru din cand in cand pe wireless.

Daca ar fi sa mai fac o data alegerea, as face-o fara ezitare. E un all-rounder bun, pentru alte chestii exista telefoane specializate (E63, Blackberry etc).

Numai bine.

Pro: - interfata usor de folosit
- bateria tine surprinzator de mult
- smart unlock si apelarea rapida cu gesturi
- calitatea display-ului
- constructie solida
Contra: - mici probleme cu unele retele wireless
- memorie interna mica, trebuie card SD
- cautarea in agenda necesita un "click" in plus fata de cautarea de la Nokia, de ex.

1 răspuns:
| Gabriela2 explică (pentru RazzyFUnik):

Multimesc mult pentru raspunsul dat! Mi-am cumparat tel si sunt multumita de el, insa nu prea stiu sa folosesc aplicatiile si ce mai are prin meniu.Am vazut ca stii multe despre tel,de aceea te rog, daca poti sa-mi dai si mie mai multe detalii despre ce poate face(pe intelesul meu).Am cautat teme, dar nu am gasit chiar ce as fi vrut. sper sa ma poti ajuta.Multumesc mult!