Din cate vad trebuie sa avem o parere despre orice...e viata lor fac ce vor cu ea. Putin imi pasa.Dar depinde si ce inseamna "imbatat" pentru tine.
Nu am o parere prea bna despre asta. Oricum cei de 12 ani care se imbata..foarte ciudat.
Delicventi, stai linistita nu te lua dupa ei, nu fuma si nu bea. Dca bea si fumeaza de la varsta aceea nu vor mai apuca 25 ani.
O sa iti spun parerea pe care o am despre persoanele care se imbata in general.nu conteaza ce varsta ai, lucrul acesta nu e un lucru normal in opinia mea.normal il pot vedea altii din cauza ca e mult prea des intalnit. dupa cum probabil stii, ce-i prea mult strica, la fel si alcoolul.nu stiu daca tie iti place sa vezi cum omul de langa tine, beat fiind, iti vorbeste duhnind a alcool, isi pierde cumpatul, se enerveaza.cheltuie toti banii pe bautura, etc.incetul cu incetul aceste vicii duc la pierzanie intr-un final, mai bine pastrezi distanta atat de alcool cat si de oamenii care consuma.
In ziua de astazi e ceva normal.Nu e vina lor ci a parintilor lor, care ii lasa de capul lor.
Saracutii copilasi.e nu e vina lor ca s-au dus la magzin, au cumparat sticla, au desfacut dopul si au bagat pana n-au mai putut.E vina parintilor pentru ca nu-si lasa dracu' serviciul sau alte treburi si nu se duc cu copiii de 12-15 ani pretutindeni.Chiar ar trebui sa angajeze un spion.
Serios, daca tu crezi ca e vina parintilor este deconectat de la realitate.
Pe aia cu fumatul de unde ai scos-o? N-a zis nimic de fumat.
Sa facem un joc de gandire.Sa zicem ca tu esti parinte.Cum faci tu sa te asiguri ca odrasla ta nu se imbata? O sa dormi langa usa lui si o sa pui o alarma la geam sa te asiguri ca nu pleaca noaptea? O sa te duci cu el peste tot sa te asiguri ca nu isi face plinul?
Pe cei care se imbata de la 12-15 ani(adica beau in exces) nu prea ii vad bine, dar daca beau o bere pe zi, odata la 2 zile si nu reactioneaza violent, poti zice ca isi traiesc viata...nu este ceva rau sa te mai si distrezi, sa te simti bine.bineinteles cand o faci cu responsabilitate.
Otto2014 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: