| Mikasa a întrebat:

Ce parere aveti despre adolosecentii care se îmbată de pe la 12-15 ani?

14 răspunsuri:
| trolololo a răspuns:

Niște prosti. Ca și părinții lor.

| vasiyo a răspuns:

La 12 ani nu prea este in regula dar la 15 mise pare ceva normal

| valentin0127 a răspuns:

Au niste parinti nebuni!
Tu sa nu faci asta!
Paaa...winking

| Jipa95 a răspuns:

Delicventi, stai linistita nu te lua dupa ei, nu fuma si nu bea. Dca bea si fumeaza de la varsta aceea nu vor mai apuca 25 ani.

| legionarul12 a răspuns:

Pe cei care se imbata de la 12-15 ani(adica beau in exces) nu prea ii vad bine, dar daca beau o bere pe zi, odata la 2 zile si nu reactioneaza violent, poti zice ca isi traiesc viata...nu este ceva rau sa te mai si distrezi, sa te simti bine.bineinteles cand o faci cu responsabilitate.

| trolololo a răspuns (pentru vasiyo):

Daaa, e normal sa bei si sa fumezi la 15 ani. Perfect normal si logic, adica prost sa fii sa nu bei nu?

| Nanami利 a răspuns:

Nu am o parere prea bna despre asta. Oricum cei de 12 ani care se imbata..foarte ciudat.

| onlyagirl a răspuns:

O sa iti spun parerea pe care o am despre persoanele care se imbata in general.nu conteaza ce varsta ai, lucrul acesta nu e un lucru normal in opinia mea.normal il pot vedea altii din cauza ca e mult prea des intalnit. dupa cum probabil stii, ce-i prea mult strica, la fel si alcoolul.nu stiu daca tie iti place sa vezi cum omul de langa tine, beat fiind, iti vorbeste duhnind a alcool, isi pierde cumpatul, se enerveaza.cheltuie toti banii pe bautura, etc.incetul cu incetul aceste vicii duc la pierzanie intr-un final, mai bine pastrezi distanta atat de alcool cat si de oamenii care consuma.

| DanielaGroza a răspuns:

In ziua de astazi e ceva normal.Nu e vina lor ci a parintilor lor, care ii lasa de capul lor.

| Wehrmacht a răspuns:

Din cate vad trebuie sa avem o parere despre orice...e viata lor fac ce vor cu ea. Putin imi pasa.Dar depinde si ce inseamna "imbatat" pentru tine.

| Wehrmacht a răspuns (pentru DanielaGroza):

Saracutii copilasi.e nu e vina lor ca s-au dus la magzin, au cumparat sticla, au desfacut dopul si au bagat pana n-au mai putut.E vina parintilor pentru ca nu-si lasa dracu' serviciul sau alte treburi si nu se duc cu copiii de 12-15 ani pretutindeni.Chiar ar trebui sa angajeze un spion.
Serios, daca tu crezi ca e vina parintilor este deconectat de la realitate.

| Wehrmacht a răspuns (pentru trolololo):

Pe aia cu fumatul de unde ai scos-o? N-a zis nimic de fumat.
Sa facem un joc de gandire.Sa zicem ca tu esti parinte.Cum faci tu sa te asiguri ca odrasla ta nu se imbata? O sa dormi langa usa lui si o sa pui o alarma la geam sa te asiguri ca nu pleaca noaptea? O sa te duci cu el peste tot sa te asiguri ca nu isi face plinul?

| Sociopat a răspuns:

Cersesc atentie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca sunt niste needucati.