Salut!
Imi place foarte mult de ea(chiar am cumparat 2 reviste doar pentru ca acolo erau articole despre ea). Joaca foarte bine, este o actrita minunata, foarte frumoasa si are si voce buna (am vazut o melodie pe Disney in care canta ea si Zendaya). Melodia care o canta se numeste Watch me:
http://www.youtube.com/watch?v=PPNMGYOm1aM
O zi frumoasa!
@mary3bee, chiar melodia aia o ascultam acum
@fetitaCUmistourile, am precizat ca vreau un argument inteligent?
@EvilBite, ti-ai dat singura un mare ownage
@andreeatobiy, intr-un argument se folosesc mai multe cuvinte
Superba? doar superba? E, e, e magnifica dar pare cam matura pentru 13 ani dar cum ziceam, adorabilaAdica. fata de rocky cece e mai in regula
Da,este o fata dulchica! Imi place de ea! Dar mi-se pare ca in serial e mai inalta.pff are 12 ani e micuta.are la ani cat am si eu.
VădMelodii...
Bă,puțangutanule,ce zici,bă, acolo?
Te iau acum la o plimbare de nu te vezi! Ai grijă ce zici, copil excitat!
Doar pentru ca joaca intr-un serial la disney channel, nu inseamna ca e superba. e doar o toanta. nu imi place. e urata si nu stie ca inseamna actorie. doar la dansat se pricepe. si am auzit opinii cum ca nu canta ea melodia "wacht me", l-ai nceput nu am crezut, dar, ascultond-o de mai multe ori mi-am dat seama ca nu canta ea si ca linia melodica de la refren e copiata, numai versurile sunt schimbate.
Prima oara a fost cantata de Hot Rush (parca), dar Disney a cumparat drepturi de autor pe melodia lui Bella si Zendaya. Si daca tot zici ca nu e o actrita buna, du-te tu in locul ei.
Darius999 întreabă: