| RoxyAngelPink a întrebat:

Ce parere aveti despre programul scoala altfel? Funda cel mai bun raspuns happy happy happy

Răspuns Câştigător
| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

Pai. mi se pare interesanta..in aceasta saptamana putem sa mergem la muzee, la teatru sau la un film pentru a ne mai distra, tinand cont ca in timpul scolii nu dispunem de timp.
Pe langa parerile pro, am si contra.
Ministerul cand a dat aceatsa lege, nu a luat in calcul si elevii para posibilitati materiale, spunand ca neprezenta la aceste activitati mai mult sau mai putin costisitoare, este "pedepsita" prin punerea absentelor. A doua nemultumire pe care o am ar fi legat de domnii si doamnele profesoare/educatoare/invatatoare care NU aleg activitati cat de cat educative.Am un var, clasa a II-a care merge impreuna cu clasa, la un cimitir din afara orasului, sa planteze floricele. Mie mi se pare o prostie. un al 2lea exemplu, este:verisoara unui amic, grupa mica(3 ani)este dusa impreuna cu ceilalti colegi, la BIBLIOTECA, la 3 ani nici nu este in stare sa vorbeasca corect.

20 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

O pierdere de timp...mai bine ne lasa sa stam acasa.
Saptamana asta, din 27 de copii, am fost numai 11 copii.

| MaTrIx8378 a răspuns:

Foarte tare happy, Luni, Marti- acasa, Miercu - pe la o sceneta, Joi-Vinerci acasa happy, am o diriginta prea " cautata " laughing de nu poate sa stea cu noi la activitati

| Hikari a răspuns:

Buna.
Mie una imi place foarte mult deoarece insfarsit ma pot relaxa si eu cand vine vorba de capitolul " scoala".

| Doηηa a răspuns:

Ce părere să am?
Nici nu am trecut pe la școală săptamâna asta, la cât de plictisitor e ce naiba să fac...

| ÐÿÅ a răspuns:

Tare. decat gramatica, geometrie. mai bine in parc cu prietenii love struck
Dar tie cum ti se pare?!

| Elenaaa23 a răspuns:

E dragut, dar nu exact ce voiam eu. Nu imi place ca nu este organizata bine. Nu mi-a placut deloc luni, cand am fost la Horezu am stat inghesuiti ca sardinele in autobuz si nici nu am vazut mare lucru.
Mie mi-ar fi placut ca in loc de toate excursiile astea scurte din fiecare zi, sa fi mers intr-o tabara. Ar fi fost tare sa mergem o saptamana sau chiar doua(ca tot e vacanta) intr-o tabara.
Parerea mea. happy

| Luci99 a răspuns:

Scoala altfel e o porcarie, dar macar nu facem ore big grin. De exemplu, azi am fost la padure si maine avem o activitate in care vindem chestii facute de noi, si banii ii vom dona... In rest, asteptam Pastele si, odata cu el, si vacanta

| TheAvenger a răspuns:

Cel mai cretin program..mai rău ne zăpăcește..deci, în concluzie, avem 3 săptămâni de vacanțălaughing

| dianaaaaax a răspuns:

Pf... o idee proastă cu programul Şcoala altfel.Plictiseală la maxim sad la mine e naşpa că nu avem voie să mergem intr-o mică excursie.Trebuie să stăm numai în şcoală.straight faceCând avem nevoie de matematică şi română pentru. că anul ăsta avem examen, noi stăm.straight face

| BCoMichael a răspuns:

Este cel mai bun mod de a detensiona atmosfera si de a introduce elevii in spatiul de dupa hotarele scolii! Prin acest program personalitatea debordanta a elevului este scoasa la iveala si colegii lui il vad intr-o alta ipostaza! big grin Saptamana asta a fost pentru mine foarte distractiva si mi-a placut mult sa ma distrez cu clasa big grin In plus mi-a dat un bonus la relatia mea cu ei care cam scartaia inainte. tongue Funda?

| AndreeeexD a răspuns:

Programul 'Scoala Altfel" e interesanta.Este si o bucurie pentru copiilasi de clasa a 5 a care pot sa isi petreaca timpul cu noua lor diriginta.
Uite programul meu :
Luni:Copacul cu poezii ( mergem la un copac si lipim de el poezii de primavara)
Marti: Excursie in Budesti( mergem si vizitam satul)
Miercuri:Igenizarea clasei(Facem curat in clasa )
Joi: Spectacol ( in public nu in clasa )
Vineri: Intreceri sportive ( Facem sporturi diferite ) Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| paulici09 a răspuns:

E naspa as fi preferat scoala normala decat scoala altfel... ****

| crysty122 a răspuns:

Una peste alta ar fi bine dar la mine pana acum a cam fost plictisitor

| adinaluiza a răspuns:

Saptamana altfel e nasoala laughing da e frumos ca ne mai si distram dar.thinking din punctul meu de vedere mai bine era inca o saptamana de vacanta sa dorm si eu ca omul pana la 1-2laughing

| Anonim190987 a răspuns:

Mi se pare plictisitor... uite programul meu big grin:
Luni:dirigu ne-a aratat cum sa acordam primul ajutor si profele de fizica ne-au aratat ceva despre terra
Marti:profele de romana ne-au "documentat" despre I.L.Caragiale si a fost un test de cultura generala
Miercuri:baietii s-au facut managa de abia se tineau pe picioare toti si dirigu i-a pus la strans gunoaiele de pe la scoala si dupa ne-au dus la biserica si dupa la un film
Joi:ne ducem la sala primariei pentru a viziona un film dupa la strans gunoaiele sau la plantat copaci
Vineri:meci de fotbal

| AndreeaSanziana a răspuns:

Buna draguto:*!
♥ Mie mi de pare o prostie!
~ Ma refer ca e o nebunie...multa plictiseala si e super aiurea...~
Si totusi decat scoala normala prefer scoala altfel
Bye bye!

| Zsoolt_Dobai_1997 a răspuns:

Tare: findca avem cateva excursii si pentru ca scap de ore si de teme

Naspa:Ma plictisesc de mor cand nu facem vreo excursie si pe deasupra daca lipsesc mi se trec absente

| alisandreea a răspuns:

Mie mi se pare plictisitor. mai bine ne dadeau vacanta

| LaLuna15 a răspuns:

Pentru mine nu inseamna nimic altceva decat "Vacanta altfel"... foarte proasta ideea, dezorganizare totala si inutila. happy